-
Przypadek z genią !!!!
Kurde miałem problem !!!! bo kiedy dawałem mojej samicy geniculaty myszke to przypadkowo spadła mi szyba !!! nie wiem czy na pająka czy nie ale zauważyłem że jest mocno wyczesany i mam pytanie czy jak by szyba spadła na pająka i jak nie widze żadnych obrażeń mechanicznych ani żadnej krwi po prostu jest mocno wyczesany czy może jej się coś stać !!!! prosze o szybką odpowiedź.
-
Re: Przypadek z genią !!!!
Nie panikuj, jak bys cos jej zrobil to by juz dawno lezala. Poprostu wyczesala wloski ze strachu. A pozatym pajaki chyba krwi nie maja tylko substancje przejzroczysta albo blekitna jak dobrze pamietam z lekcji biologii :P Moze sie myle, nie wiem, dawno sie o tym uczylem Pozdrawiam
-
Co to Krwi to nie jest krew tylko limfa a kolor apamietasz dobrze. Jelsi pajączek chodzi to nie powinno mu nic być ale go obserwuj:] A cha a zjadła tą mysz ??
-
jezeli nie widac krwotoku jak tu wspomnial Matt_ns i nie widac zadnych obrazen i zyje to mysle ze nic jej sie nie stalo na drugi raz uwazaj z ta szyba
-
Z szybą będe pamiętał już na bank się nic nie stanie i nie powtórzy tylko żałuje że to sie stało bo nieładnie wygląda a mysszki nie zjadła ale wydaje że ze strachu ale kjupie dzisiaj świerszcze. Dzięki za odpowiedzi
-
a ja niosłem herate i wylałem wrzatek na szybe , ta zaparowała od środka, czy pająk moze mi zapleśnieć ??:P
-
a teraz na serjo ,, to ze szyba spadła hmm nawet wsumie nie wiem co ci odpowiedzieć - sadze ze sam znasz odpowiedz na pytanie lepiej niz ktokolwiek inny
-
a spadła na pająka krawędzią czy płąską płaszczyzną ??
Jeżeli nie zauwazyłeś limfotoku to raczej nic jej nie bedzie, oblukaj dokłdanie pajaka i sie przekonaj czy jej nic nie jest.
-
Wiesz co nie chce jej teraz męczyć bo już jakoś tam sprawdziłem i nic nie zauważyłem nawet ładnie weszła na szybke (czułem się jak w warsztacie samochodowym :P) nic nie zauważyłem jak przeżyje do jutra to ją obbadam dokładniej jak już się uspokoi acha mam jeszcze jedno pytanie czy ta sytuacja może przeszkodzić w jej ciąży ???? ponieważ jest zapłowniona i głównie boje się o ciąże :P:P:P ale o pajączka również bo to mój największy :P:P
Uprawnienia umieszczania postów