-
Re: b.epicureanum czy vagans?Kto odrózni?
aphonopelma rosnie dluuuuuuuuuuzej niz brachypelma, dlatego nie ma mowy o pomylce :] z ta roznica w wygladzie to nie wiem jak jest bo nie widzialem bicoloratum ale wierze robertowi bo ma w koncu duzy staz
-
no ja i tak nadal wierze ze co to mam to jest to chciałem miec
no oprucz angustum ale na ten temat juz gadalismy :-)
-
Nie widziałem twoich pajączków wiec na ich temat nie wypowiadam sie.Mam nadzieje ze faktycznie masz te gatunki które kupowałes i ze bedziesz z nich zadowolony.
Pozdrawiam Robert
-
nie jest to samo :P:P Aphonopelma i Brachypelma to są inne rodzaje , to jest juz inna bajka ,, jak przy jednym rodzaju przewaznie systematycy dawali gatunki po ruznicy w koloze tak tutaj jest juz więcej cech ruzniących ,, np inny kształt spermateki a to jest wazniejsze niz to czy ma fioleowy czy biały odwłok
-
bo wiesz ,, vagans tani , albopila tania a jak sie zmiesza 2 tanie to powstanei troche drozszy :P ale to jest oszustwo szkodzace hobby :[
niestety to my polacy ...
-
"Łolaboga" :P To juz pewnie nikt w Polsce nie ma czystego vagansa nie mowiac o epicureanum Ja mam nadzieje, ze moj vagansik jest blekitnej krwi :P
Ps. Robert zarabiste tematy piszesz! ;] Z Twoich tematow wybralem Twoje posty i sobie zachowam Hehe ;]
Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów