-
Re: b.epicureanum czy vagans?Kto odrózni?
na pierwszym zdjęciu jest B. Epicureanum, ponieważ ma jaśniejszy karapaks
-
Chyba wiem od jakiego znanego wrocławskiego sprzedawcy kupowałeś. I znając jego mogłeś dostać zwykłego vagansa jako epicureanum Sad but true.
-
Przeciez napisal ze nie z Wroclawia...
-
Klucz w załączniku.
Wycinek strony pochodzi z książki 'Vogelspinnen' Dr. Gunter Shmidt.
-
Sorki tutaj.
Wycinek strony pochodzi z książki 'Vogelspinnen' Dr. Gunter Shmidt.
-
Ups, rzeczywiście wtopa ) źle przeczytałem.
-
dawix - ale zes do***** hahahahaha czekaj wstaje wlasnie z krzesla...
Jak to dobrze ze vagans nigdy mi sie nie podobal, zawsze go uwazalem ze najbrzydszeo ptaszora i teraz mam spokoj, zreszta ogolnie za brachypelmami nie przepadam.
-
mysląc ze wszystkie sabuslsum,angusty,vagansy,epicureanum to jedno i to samo to tak samo można powiedziec ze verdezi i ruchnai to jest to samo bo są podobne a podobienstwo jest tylko tym ze oba mają albo ze owczarek niemiecki długo włost to samo co owczarek niemieck bo są podobne a na pierwszy rzut oka widac różnice
nawed jesli to chybrydy to vagansy pod nazwą vagans to też nie jest czysty czyli powinien byc sprzedawany jako chybryda.ja nadal wierze (może slepo)ze moja czwórka to te gatunki które miały byc :-)
-
Owczarki akurat, jak wszystkie zreszta psy, to jeden gatunek. To to samo. A wygladaja inaczej bo wystepuje u nich polimorfologizm gatunkowy (zmiennosc morfologiczna w obrebie jednego gatunku). Tak jak u ludzi... To tak jakbys powiedzial ze murzyn i azjata to nie to samo... Bo przeciez roznice widac.:P Rasy, odmiany... Mowi ci to cos?
-
ja bym odroznil na tych zdjeciech ktory to ktory vagans ma wiecej jedzenia wpojemniku
Uprawnienia umieszczania postów