-
Brachypelma epicureanum
chcial bym sie troche dowiedziec o tym pajaku jest to Brachypelma wiec raczej nie jest jadowity ale interesuje mnie jego zachowanie czy jest agresywny, zarłoczny jakie osiąga rozmiary itp. i czy dorosłe osobniki są czarno-niebieskie? ile moze kosztowac B. epicureanum ma ktos jakies młode osobniki na sprzedaż?
-
Re: Brachypelma epicureanum
mój jest spokojny fajny i ma czerwony prawie pomaranczowy jest w miare żarłoczny jak narazie tyle moge onim napisac
-
Popatrz na opis vagansa i juz bedziesz wszystko wiedział,niebieski jasne jest-na zdjęciach jak je sie Corelem obrobi he,he
i tak zawsze pozostanie wątpliwosc-ile w nim vagansa a ile epicureanum
Pozdrawiam Robert
-
Nie jest jadowity....hmmm to jakis dziwny ten pajak, moze pluszak ?
-
pod tym linkiem foto tego pajaka zrobione w jego naturalnym srodowisku i jest niebieski!!
http://www.t-o-w.de/html/page7.html
-
-
Opu, takie zdjecia "w naturalnym srodowisku", to moze wykonac kazdy podtykajac pod zwierzaka kawalek mchu :P:P:P Sluchajcie Roberta, w kilku zdaniach zawarl sedno sprawy...
-
niebieskie to jest niebo,jak chmur nie ma
Bez lampy błyskowej,w naturalnym swietle to ptaszniki w ogóle nie są zbyt niebieskie-nawet ch.cyaneopubescens,h.lividum czy a.metallica.A co dopiero mówic o b.epicuraneum.Jest czarny jak vagans i tyle.Pozatym te co są u nas w hodowlach są zazwyczaj i tak vagansami czy hybrydami kilku zblizonych do siebie gatunków.Pozatym pająków nie hoduje sie dla krzykliwych barw tylko dlatego ze są fascynującymi stworzeniami.A kolorowe to są rybki i papużki
Pozdrawiam Robert
-
Robert p. dobrze mowi! dac mu vodki
-
o to moja epicureanum nie jest wcale niebieska jak myslisz jest troche pomaranczowa wręcz...
sory za jakosc ale cyfrówką jeszcze nie umiem sie bawicbo to nowy nabytek
Uprawnienia umieszczania postów