Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: oglągajcie...

leviatan
    Guest

oglągajcie...

co do tematu
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=16043&t=16043
    oglądajcie:P napialem wczesniej zebyscie sobie mogli obejzec :P a nie jak to robili niektórzy piszac w trakcie lub po :P

k4cp3r8
    Guest

Re: oglągajcie...

Dzieki Ja SIe skusze i Obejrze

Markoś
    Guest

no ja chyba tez se ogladne

Markoś
    Guest

mam nadzieje ze jakies wezyki beda fajne

mispushupek
    Guest

ju jest

Bocieq
    Guest

wsumie to lipa ...zero informacji itp. a ten aligator misisipijski ładnie spasiony :O ledwo sie wygramolił z basenu

Nazar
    Guest

Ale bez sensu film. bUhahaha. Jak wszystko na tes stacji. Jak bede w Berlinie kiedys to sie tam wybiore.

BZYK
    Guest

Akurat miałem okazje zwiedzić Tierpark, i muszę powiedzieć że robi wrażenie.W Polsce długo nie dorobimy sie takiego Zoo a wszystkiemu winna kasa,a raczej jej brak. Nie powiem jest kilka starych pomieszczeń, ale większość jest ogromna. Nie obraźcie się ale patrząc na pomieszczenie dla legwanów zielonych,nawet jakbyśmy dali w mieszkaniu legwanowi pól pokoju albo cały to i tak to więźienie w porównaniu z tamtym. Zwierzęta kopytne na ogromnycch wybiegach w grupach rodzinnych. Super utrzymana zieleń.Szokiem była dla mnie możliwość jazdy na rowerach i wprowadzania psów. Pewien długoletni pracownik zapytany o te psy powiedział ze zazwyczaj są one posłuszne lub na smyczy a jeżeli którys dostał by sie na wybieg to jego problem. Aha i jeszcze jedno kilka godzin na zwiedzanie to zdecydowanie zamało,ja przez cały dzien zwiedziłem prawie całe.

Yeter
    Guest

Program mało informacyjny, ale zoo świetne, z prawdziwego zdarzenia.

Uprawnienia umieszczania postów