Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: O Ptaszniku Trynidadzki

Bziak
    Guest

Re: O Ptaszniku Trynidadzki

poszukaj na forum w dziale sprzeadrz tam jest bardzo duzo ofert.... cambridgei sa bardzo tanie L1 kosztuje jakies 15zl ja wlasnie kupilem po takiej cenie jakis czas temu.... masz jakies pytania co do tego gatunko to pytaj na gg: 3654460 jestem na niewidocznym jak cos to odpisze... pozdro

wodus
    Guest

mi wąłsnie wyliniał na l7 i jest piekny i duzy i woogole mega co tu duzo mowic łątwy w chodowli szybki agresywny nawet i duzo je czyli idealny

ketnip
    Guest

ja mam samiczke L13 - jest b.duża i b. agresywna, takze to tez zalezy od osobnika

serdel_89
    Guest

ja mam cambridgeia L4 i jest bardzo agresywny gdy nic nieje przez jakieś 3 dni w tedy nawete prubóje atakować krople wody którą spryskuje mu pudełko a na dodatek jest bardzo szybki

puss
    Guest

moje l1 albo l2 nie wiem dokladnie, prawie zawsze mi uciekaja z pojemnika na mocz gdy tylko je odkrece, dobrze ze robie to na podlodze latwo je zlapac duzym faunaboxem, po prostu nakryc je. Nie mam pojecia jak im cos poprawic, czy zabrac nie zjedzonego do konca bialego robaka tak zeby nie wyszly z pojemnikow, czesto nawet siedza na nakretce od spodu. ale ogolnie podobaja mi sie, zaplacilem za nie we wroclawiu 10 zl/sztuka, moze jescze je ma jak bys chcial tel to mow. Maja ze 3 cm z nogami nie wiem dokladnie bo zawsze biegaja.

PyRyLy
    Guest

cambridgei wcale nie jest tai szybki jak opowiadacie :P moze w porownaniu do brachypelm i innych naziemnych to tak ale musielibyscie widziec h.maculate i pare innych nadrzewnych pajaczkow (np.pocilotherie). W porownaniu z nimi cambridgei sa leptykami co nie oznacza ze nie moze w mgnieniu oka uciec

puss
    Guest

to sa moje pierwsze pajaki razem z murinsami wiec ich szybkos dla mnei jest duza

ir3k
    Guest

Nie zgodze sie z tobą widocznie twoje pajaki mało ruchliwe(one tak poprostu mają) ja posiadam małego Cambridgei'a a jest już niezła bestią On naprawde sie teleportuje.

okar
    Guest

Ja mam samiczkę L8.
    Musze przyznać, że rośnie bardzo szybko i dużo je.
    Do ostatniej wylinki była raczej spokojna, ale teraz coś jej "odkręciło". Jak tylo widzi, że próbuję otworzyć terra, wbiega na górę i atakuje pokrywkę :|
    Ale i tak lubię tą małą bestię "Trynidasy" to bardzo ładne i ciekawe pająki.
    Tak wygląda moja dziewczynka

sskin
    Guest

ok dzięki za odpowiedzi ;]]] już wiem ze na 100% go kupie ;D
    ale powiedzcie mi jeszcze jak najbezpieczniej sprzątać resztki żarcia skraplać itp żeby mi nie zapierdzielał po pokoju bo jak zwieje do moich starych [pokoj obok] to będzie źle ze mną i znim

Uprawnienia umieszczania postów