-
Re: wytrzyma podroz?
przez ostatnie 3 tygodnie ciagle wysylalem pajaczki i wszystkie dochodzily zdrowe (ale przyznaje ze byly GRUBO zapakowane "zabezpieczeniami" ) musze jeszcze wyslac jakies 5 paczek ale przy takiej pogodzie nie chce ryzykowac i czekam az sie zrobi cieplej, pozdrawiam
-
NIE MA SZANS WYTRZYMAĆ !!!!!!!! ja kupowalem miesiąc temu hyseokratesa gigasa przy temperaturze około3-5 stopni na plusi szedł tylko 24h no i RIP. NIE WAŻ SIE KUPOWAĆ!!!!!!!
-
SHERON napisał(a):
> NIE MA SZANS WYTRZYMAĆ !!!!!!!! ja kupowalem miesiąc temu
> hyseokratesa gigasa przy temperaturze około3-5 stopni na plusi
> szedł tylko 24h no i RIP. NIE WAŻ SIE KUPOWAĆ!!!!!!!
to on chyba luzem w pudelku podrozowal skoro nie przezyl przy takiej pogodzie (albo ktos ci od razu zdechlaka wyslal)
-
gosciu mi mial teraz wyslac, ale sie wstrzymalem, nie chce ryzykowac, - 18 do -10 to nie zabawa, lepiej poczekac tydzien czy dwa, i miec pewnosc ze przezyje, niz liczyc na fart. Ewetualnie PKS lub PKP.
-
Ja tez kupuje dwa kedziorki i pojda pocztą ale to jeszcze troche czasu niech sie ociepli poczekam do polowy marca moze sie polepszy a jak nie to PKS lub PKP Pozdrawiam lepiej nie ryzykuj!!!
-
ja teraz sie nawet pks-em obawiam :/
-
Ja w sobote odbierałem smithi L7 PKS-em
pajączek doszedł cały i zdrowy ma sie w dobrej kondycji
Jezeli chodzi o PKS to moge polecić
-
Krycha ........ czytaj....... pytanie jest o pocztę a nie PKS !!!!!!!!
Po za tym odpowiedź jest prosta....... Nie przeżyją..... Na takich mrozach nie wytrzyma dwóch godzin w blaszanym ŻUKU wożącym paczki !!!!!!!
-
dobra dzieki chlopaki;]
pozdro
-
zgadza sie sigsauer ale akurat ja chciałem rozwiac wątpliwosci lukasz_dyn
nie wiem czy zauwazyłes ale odpowiedz poszła od jego posta
Pozdrawiam
Krystian
Uprawnienia umieszczania postów