-
Upadek Lasidory Parahybany okolo 1m
Halo! Prosze o pomoc moj pajak o wielkosci 9 centow, wyszedl z terrarium i upadl w dol okolo 1 metr, powstala mala plamka przezroczystej krwi i pajak jest bardzo zpowolniony wrecz nieruchomy i ciezko za soba ciagnie odwlok, nie widac na im zadnych uszkodzen! pomozcie prosz!e
-
Re: Upadek Lasidory Parahybany okolo 1m
jak to nie widać uszkodzeń, skoro widać limfe. Posyp rane wazelina lub cukrem pudrem, powinno to zatrzymać "krwotok". Ale cięzko będzie..........:/
-
Ta "krew" to limfa powinienes to wazelina posmarowac lub nasypac na to puder zeby zatamowac rane a powiedz jeszcze czy duza ona jest ta rana ??
-
Widze ze ktos juz napisal przedemna prawie w tym samym czasie
-
jezli ma limfotok to znacyz ze sobie coś uszkodził, jezeli to uszkodzenie odnóza to raczej nic mu nie bedzie, zregeneruje sie przy wylince. natomiast jezeli ma uszkodzenie odwłoka to mozesz juz sobie poczytac temat o preparowaniu zwłok.
-
Twój pająk zdechnie. Wazelina jest w formie mazi.
-
JA TAK STRACILEM PAJAKA, ROWNIEZ L.PARACHYBANE. POSYP CUKREM PUDREM I MODL SIE.
-
Ja też, smithi mi się tak wykończył...
-
Kiedyś czytałe, że ktoś użył SuperGlue (paradox ale ponoć fakt). Podobno dobrze rozpuszcza chiytnę i zasklepia rane, a jakieś toksyny z kleju nie maja wplywu na pająka. Ale ja bym sie bał robić cos takiego....... SuperGlu to cyjanoakryl...... normalna trucizna!!!! Ale tak wyczytałem.........
-
heheheheehhe Chranu
Uprawnienia umieszczania postów