-
-
Błąd :]
Mam 10 sztuk tylko 8 siedzi w mini-terrariach, a dwa bawią się w moim pokoju ze mną w chowanego od kilku miesięcy :]
-
Re: Czy ptaszniki słoneczne są agresywne??
Co Ty wogole opowiadasz? Dorosle sa bardzo szybkie. I tak samo trzeba uwazac, zwlaszcza na egzemplarze bez gniazda, w przejsciowym pojemniku potrafi w mnieniu oka znalezc sie na np. scianie :P
Pozdrawiam.
-
Mój murinus jest szybki to prawda, ale jest naprawde łagodny jak baranek.
-
Ja nie ufam nawet brachyplemą tak na wszelki wypadek na nie uważam.
-
Opis opisem ale ...
Opis opisem ale jak sie pozbiera opinie od hodowców to mozna sie jednak czegos ciekawego dowiedzieć.
-
Ja mam jednego i jest strasznie leniwy nic nie robi nie biego tylko od czasu do czasu sie przejdzie spokojnie po terrarium albo siedzi cały dzień na ściance i totalnie nie wykazuje agresji, jednak ja wole go nie prowokować i go nie ruszam, bo się boje niech siedzi spokojnie dalej. Ale mam kumpla który się nie przejmuje i bierze swojego na ręce, jak do tej pory jeszcze go nie ugryzł ale dosyć często straszy pozycją. No ale lubisz to się bawisz w końcu "no risk no fun".
Pozdrowienia
-
moim zdaniem samce sa bardziej bezpieczniejsze sa mniej odwazne bardziej płochliwe i mniej chetne do ugryzienia ale to tylko w teorii:P
Uprawnienia umieszczania postów