Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Czy ptaszniki słoneczne są agresywne??

Atrax Robustus
    Guest

Re: Czy ptaszniki słoneczne są agresywne??

Nie wiem. Mial dzisiaj wylinke, ale jedyna rozpoznawalna czesc odwloka, ktora nie zostala "rozmemlana" i zniszczona to plucotchawki... Gdybym mial oceniac po tej porwanej wylince, to bym powiedzial, ze samiec, ale glowy nie dam.
    Co do mojego, to non stop siedzi w swoim gniezdzie i nigdy go nie widac. Czasami polazi sobie gdzies, ale to rzadko.

madOx
    Guest

Ostatnio w koncu swojego zobaczylem, a nie widzialem go 2 m-ce

Dobimetal
    Guest

Mój słoneczny wariuje nawet jak sie na niego podmucha! Ostatnio jak tak zrobiłem to o mało nie musiałem go łapac po domu bo zaczął biegać jak szalony!
    A co do agresywności, wystarczy że dotknołem jego pajeczyny drucikiem to zaczął go kąsac i atakować, nie chciałbym żeby muj palec tak skończył

PyRyLy
    Guest

te pajaki sa strachliwe jak maja zrobione gniazdo to spierniczaja do niego jak najszybciej ale jezeli nie ma gniazda albo zaczniesz mu sie do niego dobierac to znienia sie ich natura na strasznie agresywna :P

rastafaq
    Guest

Mi nie sprawia kłopotow, jak uzadzisz tak terra ze bedzie mial sie gdzie zbunkrowac to nie widze przeszkod

ziu
    Guest

kolega chce przerobic akwarium?? rozwali Ci pokrywe i bedziesz mial :P Ja ci go nie polecam!!! Zaliczalbym je jak do nadrzewnych sa bardzo szybkie skacza i biegaja we wszystkie strony( Pisze to po egz ktory ja mialem) o Ucieczke nie trudno, a jeszcze Cie dziabnie albo sasiadke :] ogolnie CI go nie polecam!!

Azzurreeuss
    Guest

bardzo agresywne, kiedys jak zaganialem do pudelka linijka go to niespodziewanie skurczybyk wyskoczył na linijke (dobrze ze ja od razu odrzuciłem) wczoraj przekładałem nastepnego i raz prawie mi długopis wyrwał którym go przeganiałem;/;/ ostre, ale piekne szczególnie USAMBRA;] Polecam

PLU
    Guest

Mam 2 takie pająki są bardzo szybkie :] bardzo agresywne :] oj biedne te oseski mysie :]...

dekilla
    Guest

moje osobniki również bardzo spokojne ,płochliwe jednak nie ufaj im zbytnio bo mogą cię zaskoczyć jeśli wszędzie piszą że są agresywne to tak należy je traktować

wodus
    Guest

własnie to w nich cenie najbardziej ze sa pienke i niebezpieczne taka lara croftD:

Uprawnienia umieszczania postów