Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Zdechł?!

manti_222
    Guest

Zdechł?!

Czy on juz zdycha?!

manti_222
    Guest

Re: Zdechł?!

?!

Glazik
    Guest

dmuchnij na niego jak sie poruszy to znaczy ze nie zdech
    a moze szykuje sie do wylinki??

Neki
    Guest

Bardzo mozliwe ze to wylinka a moze odszedl na wielki

SuperObiś
    Guest

Jak wyżej. Może wylinka, ale moim zdaniem jeśli nie reaguje to... rip. Ma charakterystycznie podkurczone łapki.

PLU
    Guest

No nie dziwne bo ma on za sucho jak dla mnie jest pełno suchego podłoża jak się rusza to weź mu troche nawilż podłoże bo najwyraźniej będzie sie szykował do wyliny a jak sie nie rusza to niestety już nie musisz ;(;( !!!!!!

ziu
    Guest

Na to wyglada, Cambridge maja to do siebie, ze potrafia pasc bez przyczyny (wieksze egzemplarze) Bylo kilka takich przypadkow na forum. Za mala wilgotnoc zwliz mu podloze.

Tomek_Nie
    Guest

czasem pajaczki lubia sie tak podkurczyc na jakis czas ale jak rusze moje osobniki (najczesciej murinus) to pajak biega ale cos mi sie wydaje ze ta twoja cambridgei to juz sie nieruszy czasem tak bywa ze padaja bez przyczyny ,ktos juz pisal wczesniej o tym ale na wszelki wypadek jeszcze zwieksz wilgotnosc !!

Gufi
    Guest

A to czasem nie jest dorosły samiec ile on jest po wylince?

Art82
    Guest

hej niestety wydaje mi sie ze on pada ,ale nic nie zborisz, ja maiłem juz tak samo ze smithi i vagansem w róźnych wylinkach bez powodu. Ale bardoz chciał bym sie mylić a też wydaje mi sie ze zdjecia ze to samiec.

Pozdrowiena

Uprawnienia umieszczania postów