Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Nic nie zjadla

Ostry2k
    Guest

Nic nie zjadla

moja Psalmopoeus irminia miala wylinke 5 stycznia, od tamtej pory nic nie zjadla. co moze byc przyczyna tego?

ps
    dzien po wylince zmienilem jej mieszkanie na wieksze.

CoNeV
    Guest

Re: Nic nie zjadla

Po której jest wylince? Zobacz czy nie ma bulbusów. Jesli to dojrzaly samiec to moze nie jeść juz wogóle.

RAF_AL
    Guest

A moze jej sie nie chce? Moja grammostola nie jadla ze 4 miesiace i dzisiaj wylniala

Ostry2k
    Guest

"czy nie ma bulbusów" nie wiem co to znaczy. jest po 7/8 wylince. wyglada na samca (samica ponoc jest bardziej kolorowa).

TylerPL
    Guest

Moja Irminia też po wylince długo nie jadła. Po L4 nie jadła ponad 2 tyg. Więc z uwagi na to że twoja jest większa może to trawć dłużej. Ale jednak obejrzyj czy jej zęby są całe

chrzanu
    Guest

przycyzna jest to ze pewine jej sie ie chce.

CoNeV
    Guest

Jesli "wyglada ci na samca" to moze jest to juz dojrzaly samiec, a wtedy moze juz wogóle nie jeść.

lisek
    Guest

Moj Vagans L7 nie je juz od pazdziernika, a na dodatek tylko raz wyszedl z kryjowki i nie sa to obiawy wylinki. Taki kaprys, nic nie zmienisz

Ostry2k
    Guest

a czy jesli nic nie zje to moze miec nastepna wylinke?

ps
    nie podoba mi sie pajak ktory nic nie jje. sama frajda dla mnie bylo jak niszczyc cosraz wieksze swierszcze.... i inne owady.

Ostry2k
    Guest

i powiedzcie mi jak to jest "p.irminia L3 40 zl" a za doroslego mozna dostac 50 zl. czemu tak jest?

Uprawnienia umieszczania postów