-
Re: Na temat forum terrarystyka,pl
ja to ich forum obsikałem już dawno temu i znam osoby (wy tez je znacie) które zrobiły dokładnie to samo..bo to po porostu banda zapatrzonych w siebie idiotów i tyle!
-
-
Witam
To ja jestem Agata i rzeczywiście skasowałam większość postów. Gdy weszłam na stronkę - zobaczyłam 20 tych samych postów na każdym forum - zwierzaki, giełda, kupię, sprzedam, pogaduchy, fotogaleria - dosłownie wszędzie. I cały czas dochodziły następne posty. Wszystko było tym zawalone więc wysłałam PW z prośbę i groźbą (rzeczywiście groziłam banem - nie całkowitym zresztą) zeby zaprzestać wstawiania nowych postów bo zrobił się koszmarny bałagan. I nie wyrzuciłam wszystkich postów jak to wypisuje tu CRIMSON - tylko zostawiłam jeden post na głównym dziale "terrarystyka". Nie chodzi o to że serwis nie popiera tej akcji bo popiera i to też napisałam w PW. Chodziło o to że zrobił się straszny bałagan który trzeba było posprzątać.
Tak sprawa wygląda z mojej strony. prosze w to nie mieszać całego serwisu tp
BTW vendetta - gratuluję poziomu posta.
-
Mam tez prosbe. Nastepnym razem prosze skontaktowac sie z kims z TP, wtedy zostalo by to ladnie zorganizowane. Zapewniam Was, ze terrarystyka.com.pl jest wszystkimi konczynami za petycja, sam ja podpisywalem i pokazywalem wielu osobom. Prosze Crimsona, jesli jeszcze ma ochote o zamieszczenie tego watku na Ptasznikach, Skorpionach i Pozostalych Bezkregowcach (tego dotyczy petycja) a ja go podwiesze do czasu wyjasnienia sprawy. To rozwiazanie wydaje mi sie dobre.
Vendetta, zwazaj na slowa. Mozesz kierowac je do konkretnej osoby, a nie calej spolecznosci. Anonimowosc Internetu nie jest jednak tak dobra jak sie wydaje...
-
Postaram sie rowniez o newsa na glownej...
-
Zibi napisał(a):
> Vendetta, zwazaj na slowa. Mozesz kierowac je do konkretnej
> osoby, a nie calej spolecznosci. Anonimowosc Internetu nie jest
> jednak tak dobra jak sie wydaje...
>
Jak widac prawda kole w oczy... :]
-
Przeciez doskonale wiesz, o czym mowie, wiec daruj sobie zlosliwosci, ok? Staram sie pomoc.
-
Co do Vegety czy jak jej/jemu tam...to sposob wypowiedzi swiadczy za niego/nia jaki poziom reprezentuje.. :]
-
Jesteś za - i co dalej ?Bałagan ? jeden post ?- wolne żarty - a komu przeszkadza reklama petycji /dałem ją tylko na ważniejszych forach, o samych pająkach są 4/? jest mnóstwo ludzi zaglądających na pojedyncze tematy / ja np.wchodzę tylko na skorpiony/
Nie wypominając - gdzie wy jesteście? sprawa was nie dotyczy?/to forum terrarystyczne, czy o kotach?/.
Sami powinniście się tym zainteresować i sprawę poprzeć oficjalnie na stronie głównej.
Napisałem mail do admina kober w tej sprawie nawet nie dostałem odpowiedzi.
Pobudka,
Bez obrazy koleżanko Agata , ale grożenie mi banem to przesada.
-
Maila pisałem - nie dostałem odpowiedzi.
Rozumiem , że "petycja" ma OFICJALNE poparcie serwisu terrarystyka.com.pl ?
Prosiłbym o maila w tej sprawie na adres brukom@wp.pl od kompetętnej osoby.
Proszę też kolegę Zibi o zamieszczenie odpowiedniej reklamy
na wszystkich ważniejszych forach nie tylko bezpośrednio dotyczących sprawy.
[Mam dwa ostrzeżenia "za petycję"
http://terrarystyka.com.pl/forum/pri...p?folder=inbox,
a nie chcę dostać bana /za reklamę/, gdyż szanuję serwis terrarystyka.com.pl]
Myślę, że petycja dotyczy WSZYSTKICH terrarystów. Jeżeli ktoś interesuje się np. jaszczurkami to też poprze petycję, a może nie zaglądać na pajęczaki.
Uprawnienia umieszczania postów