Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Na temat forum terrarystyka,pl

Dragonsong
    Guest

Re: Na temat forum terrarystyka,pl

No dobra - tłumaczę od początku - ostrzeżenie w serwisie tp oznacza coś całkiem innego i wyswietla się przy nicku - dostają je osoby które mocno przeginały na serwisie. TY TAKIEGO OSTRZEŻENIA NIE MASZ. Dostałeś tylko 2 prywatne wiadomości pt "ostrzezenie" by przestać wrzucać wszędzie posty m.in na miejsca z których je kasowałam. Nie wiem czy zauważyłeś ale wprowadzac "rewelacyjną" atmosferę między serwisami a podobno chodzi o to by się jednoczyć. Wiem że masz pretensje - to zwracaj się do mnie z pretensjami a nie obarczaj winą całą terrarystyke.pl

Petycja MA oficjalne poparcie serwisu t.p i bedzie na forum widoczna nad każdym działem - ale nie bedzie to na 100% zrobione tak jak Ty to zrobiłeś - (wersja w kazdym dziale i poddziale post bo to nie ma najmniejszego sensu i wprowadza to bałagan)

CRIMSON
    Guest

Dziękuję bardzo mi miło.
    Mogłaś moja droga od razu tak do mnie napisać - nie byłoby całej sprawy.
    Jeżeli poczułaś się urażona to bardzo przepraszam.
    Istotne jest ,żeby do każdego odwiedzającego serwis terrarystyka.com.pl /nieważne na jakim dziale / trafiła informacja o petycji.
    Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Zibi
    Guest

Uff, troche mi to zajelo. Zamiescilem post na paru forach, jest tez news na glownej. Posluzylem sie tekstem ze strony glownej terrarium.com.pl gdyz jestem zmeczony i nic madrego nie chce mi sie wymyslac. Mam nadzieje, ze teraz juz zrozumiecie, ze terrarystyka.com.pl popiera petycje Przepraszam za opoznienie, mialem problem z dostepem do netu dzis.

Zibi
    Guest

Dodalem nawet tekst dla mniej rozgarnietych:PPP
    Oddaj głos na "TAK"

Uprawnienia umieszczania postów