Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Mój Imperator nie umie polować..Pomocy!

pawelinX
    Guest

Mój Imperator nie umie polować..Pomocy!

Witam mój imperator nie umie wogóle polować tylko trzeba mu pod pysk podkładać świerszcze. Co ja mam zrobić moge go jakoś tego oduczyc bo to pardzo kłopotliwe i jak nie poluje to co to za skorp. Pomocy co ja mam z tym zrobić jak tego go oduczyc...Prosze o pomoc. Z góry dzieki

rastafaq
    Guest

Re: Mój Imperator nie umie polować..Pomocy!

Raczej nie oduczysz,ale zawsze sie możesz z tym pogodzić, trza bylo jakiegoś lepszego skorpa kupić, a nie takiego jałowego ogóra.

SDY
    Guest

A moze on umie jednak polowac? Wez wrzuc mu swierszcza i zostaw. Wrzuc malego... Jak swierszcz zdechnie ze strosci to dopiero bedzie znaczylo ze nie umie.:P Moze mu sie nie chce bo wie ze mu podstawisz pod paszczeke wiec po kiego ma sie wysilac?
    Kazdy drapierznik umie polowac. To sie nazywa instynkt. Moze o tym gdzies slyszales? Oe maja to zapisane w genach a nie ucza sie.

irve
    Guest

gwarantuje ze umie albo nie jest az tak glodny albo mu dajesz za malo czasu te skorpu nie sa tak agresywne a jak juz to zabij i zostaw sam sobie znajdzie

MIDO
    Guest

Pandinus imperator miewaja czasem takie głodówki.U mnie samica imperatora takrze nie chciala jeśc przez długi okres czasu.Poprosu nie wykazała zainteresowania swierszczem wpuszczonym do terrarium.Zainteresowała sie pokarmem dopiero po jakiś 2 lub 3 miesiacach o wszustko było ok.
    Tak jak napisal moj przedmówca każdy skorpion umie polować poniewaz u tych zwierząt jest to element niezbedny do przetrwania.

lukanio
    Guest

może zostaw mu za jakies pare dni na noc-wydaje mi się ze te skorpy polują w nocy.
    Skorpion na pewno potrafi polować

mispushupek
    Guest

wylinke morze bedzie miał??

Tomas
    Guest

Moze robi sobie glodowke ... Jak nie to sam mu zrob Nie dawaj przez tydzien moze nawet 2, a potem swierszczyka chlas do terra i powienien wsunac ...
    Mam nadzieje, ze zapoluje ;]

wodus
    Guest

tez tak mysle ze moze miec wylinke, słuchaj zrob mu łodnowke podobno od głodu niekogo jeszcze nie rozerwało:P

erjot
    Guest

Oderwij świerszczowi odnóża skoczne. Może to już emeryt i skaczącego nie złapie)
    Skoro je to co mu podajesz pod nos to linieć raczej nie będzie.
    POZDRAWIAM

Uprawnienia umieszczania postów