-
-
Re: Choroba Czlowieka A Choroba Ptasznika ???
-
ja obecnie mam grypę i powiem ci tak. Pajakow to ja sie teraz boje np. na reke brac bo jakby jakis ukąsil to fatima. Jesli masz goroczke np. 39 wymiotujesz itd itp. to twoj stan moze sie pogorszyc, a poza tym pajaczek sie nie zarazi=)
-
nie nie zarazi sie i nie zdechnie. boshe co to wogole za pomysl
-
no nie wiem pajaczek tez ma organizm i jakies choroby :d
-
To tak jakby na ciebie miala sie zuci plesn (musial bys zrzucic skore)
Pajak ma swoje choroby a czlowiek swoje
-
mysle ze niektore choroby sa wspolne bo jednak troche wspolnego z ptasznikami mamy jak z kazdym zwierzeciem
-
ptasznik też człowiek
lepiej uważaj
-
Co? Ludzie... Nawet psia pchla cie nie uwali a co dopiero bakterie czy wirusy ktore sa wyzej wyspecjalizowane jesli chodzi o inwazyjnosc gatunkowa. Zaraziles sie kiedys nosowka? Co prawda sa odstepstwa: np wscieklizna ale generalnie rzecz biorac nie ma takiej mozliwosci.
Wezmy za przyklad taka dzume czy salmonnele: zwierzeta nic a nic nie szkodzi za to czlowiek ma ciezko jak sie zarazi.
Jeszcze raz mowie (pisze): nie ma takiej opcji zeby cokolwiek sie grypa zarazilo (no chyba ze inny czlowiek:P).
-
No pewnie że mamy dużo wspólnego z pająkami: ja na przykład mam 8 nóg i 2 zęby. A dziwiłem się czemu się ludzie na ulicy za mną oglądają Poza tym mam poślady w paski tak jak chromatopelma.
Uprawnienia umieszczania postów