-
ukaszenie
jest mozliwe zeby Poecilotheria regalis lub Pterinochilus murinus (jakos po 3-5 wylince) dziabnął mnie?? jak tak to co mam zrobic jakby mnie ugryzl?? wole dowiedziec sie ptrzed faktem ;]
-
Re: ukaszenie
pewnie ze jest mozliwosć ukaszenie, co za róznica jakiej wielkosci jest pajak, poprostu im mniejszy to wstrzykuje mniejsze ilosci jadu.
co robic zeby nie ukasił ?? NIE BRAC NA RĘCE. i byc ostrozny przy manewrach w terra (karmienie, zraszanie.) i dobrze zamykac terra.
-
jest mozliwe a co zrobic masz w szukaj ...
-
uuu i ty kupiles sobie takiego pajaka niewiedzac nic o dzialaniu jadu i ewentulanym radzeniu sobie jak nastapi ukaszenie ? jedyne co mozesz zrobic jak cie ukasi ktorys z tych pajakow to niedenerwowac sie byc spokojnym a nastepnie udac sie do szpitala i przyznac sie ze ugryzl cie tropikalny pajak o silnym jadzie szpitl powienien napewno w jakis sposob pomoc(srodki przeciwbolowe srodki na zescie mozliwej opuchlizny itp) ale poszukaj sobie lepiej wiecej podobnych postow na ten temat jest ich mnostwo .pozdrawiam .ale niewiem jak mozna kupic dosc jadowitego pajaka i zadawac takie pytania na forum ,powienien es juz wieidzec jak dizalac w przypadku ukaszenia .!
-
zawsze jest moæliwosc
jesli juz cos to wapno i do lekarza ale lepiej unikac tego typu sytuacji
-
poczytaj sobie przypadki ukaszen przez rozne jadowite ptaszniki na mojej stronie
http://nadrzewne.com dzial ciekawe dyskusje.
-
-
To jest jak najbardziej możliwe... i boli.
Uprawnienia umieszczania postów