Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: JAK DLA MNIE TO REKORDDDDDDDDD

PyRyLy
    Guest

Re: JAK DLA MNIE TO REKORDDDDDDDDD

X_v_X to jak ci juz moczniaki z lodowki spierniczaja to ja na twoim miejscu nie trzymal bym pajaczkow w terra tylko powypuszac je i tak gdzeis znajda cos do zarcia (joke oczywiscie) :P

pac
    Guest

no akurat pajaczek wcale nie musial nic jesc.. nic dziwnego jakby wytrzymal tyle bez zarcia..

katola
    Guest

bez jedzenia wiem ze wytrzyma, ale miał zero wilgoci. Kwiatków nie mam w pokoju, a jedyne miejsce gdzie jest wilgotosc dobra to wnetrze terrariów-a tam nie mieszkał na 100%

krzdab2150
    Guest

jest więc jeszcze nadzieja dla mojej aureostriaty...

Mariusz
    Guest

.. no to niezle
    rozumiem, że może uciec jakiś nadrzewny, ale kędziorek L2??!!
    .. a żółw Ci nigdy nie czmychnął? .. wiesz - chwila nieuwagi - skubańca nie ma ))

a wracając do ptaszników, to najwiekszym problemem może być mała wilgotność , bo na brak pokarmu to w naszych domach nie powinien narzekac taki malec. Nawet nie mamy pojęcia ile wszelakiej maści zwietrzaków biega i lata po naszym domu kiedy śpimy

Saurus
    Guest

to prawda- mi 3-4 miesiace temu ucieklo kilka karaczanow B. giganteus. W ciagu 2 tygodni znalalzlem 3 i myslalem, ze to juz wsystkie- a przedwczoraj nocy zlapalem jeszcze jednego 3-4 miesiace luzem zyl :]

X_v_X
    Guest

nie wiem skąd mączniaki na dywanie, a pająki nie wszystkie trzymam w terrariach. Po domu gdzieś łażą dwa murinusy i vagansik :]

grand
    Guest

Mój smitek L6 dwa razy wybrał sie na spacerek pierwszy raz został złapany gdzies po 8godzinach na ŚCIANIE pod sufitem zapychał a się kurzyło, a drugi raz, na parapecie okiennym w drugim końcu mieszkania pod uchylonym oknem, na dworze było -5C był sztywny; ale żyje do dziś i ma się dobrze. Wybierał sie na dwór hi hi. Gdyby nie to zimno, to prawdopodobnie by wybył na zewnątrz. Grand

Uprawnienia umieszczania postów