-
Re: Bulbusy ptaszników-tekst i fotki-jak zwykle :)
Dobra robota normalnie ekstra !!!!!
-
Szkoda, że nie mogę dołączyć się skromnym zdjęciem bulbusa blondi, ponieważ takiego samca ostatnio posiadałem i mogłem dokładnie obserwować . O ile u większości pajączków bulbusy są raczej słabo widoczne, to blondi ma dwa wielkie "penisy" widoczne bardzo wyraźnie - długość ok. 0,7-1 cm!!
-
ajkim aparatem robione sa fotki?
jakim aparatem robisz fotki? Co byś polecił i dlaczego?
-
Jak zwykle swietna robota A co do stronki na ktora mozna bylo by odsylasc poczatkujacych to mysle ze jednak od tego powinno byc forum , jednak poczatkujacy za bardzo nie maja po co sie pytac o banalne (dla bardziej doswiadczonych terrarystow) sprawy bo i tak po napisaniu takiego posta od razu wszyscy zamiast pomuc tylko zniechecaja . Ale co tam jeszcze raz gratuluje swietnej roboty !!
-
wow naprawde duzo sie nauczylem czytajac te posty! no i zdjecia tez wiele wyjasniaja!
co do umieszczenia na stronie to mozna by z tego zrobic jakis artykul i wrzucic tutaj na terrarium.com.pl a przyszlosci jak pojawi sie kolejny post o tym jak wyglada bulbus to tylko linka zapodac!!
moze jakis admin sie zainteresuje i cos takiego dojdzie do skutku
pozdrawiam
-
właśnie nie wiedziałem za bardzo jak te bulbusy wyglądają, ale teraz wiem. Dzięki Robert, wielkie dzieki, a co do strony www. to myśle że z tych zdjęć da się wiele zrobić, tylko jeszcze opisy
-
Robercie nie wiem czy wiesz ale z twoich materialow + nasze (morda, ja, atrax i pewnie kto by dal cos jescze ciekawego) mial powstac serwis o ptasznikach pod stajnia TCP ;] ale wszytko przycichlo ja mysle ze mozna by powrocic do tych planow.
Specter na neostradzie to dlugo by ta strona nie pociagnela ;-]
-
fajne fotyki
fajnie ze Robercie sie pokazaøes na forum bo fajne foty dajesz :-)
-
Ja sobie całosc wszystkich prac Roberta, przerabiam (wrzucam do worda dla poprawienia bledow) i drukuje =] Oczywiscie dla siebie... chce miec to pod reka jakbym mial jakies pytania. Bardzo praktyczna rzecz Chwala oczywiscie autorowi za koncepcje i pomysl. Mysle ze troche edukacji sie przyda, choc nawet ci naprawde doswiadczeni czytaja posty z zaciakawieniem.
-
czemu nie,warto by sie zebrac w pare osób i cos pokombinowac.Przeciez sporo ludzi-chociazby Ty i Ci których wymieniłes ma napewno wiele ciekawego do pokazania i napisania o ptasznikach.TCP odwiedza tylu ludzi ze nie ma sensu rpzdrabniac sie na setki stron z małym transferem i nikłą liczbą odwiedzających.Osobiscie bardzo lubie i szanuje Nooka i wolałbym porobic cos "pod egidą"TCP niz zaczynac samemu od zera.
Mysle ze moze sie zrobic ciekawie jakby wziąc sie do roboty.Ja w kazdym razie jestem otwarty na propozycje.A tematów mozna znalezc setki-trzeba tylko pomyslec-wszystko jest niby takie proste i normalne dla nas-hodowcow,ale Ci co zaczynają czesto sie gubią.Na mnie w kazdym razie mozna liczyc jesli wymyslicie jakąs konkretną inicjatywe.Znacie sie o wiele dłuzej wiec Wam to pozostawiam
Pozdrawiam Robert
Uprawnienia umieszczania postów