Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Młody Białokolanowiec

Yaguarundi
    Guest

Re: Młody Białokolanowiec

ponczos napisał(a):

> Są przeźroczyste. Zobacz na tym zdjęciu w prawym, dolnym rogu:
    > <a
    > href=http://www.promotor.net.pl/test/ponki/OLD/terra_all_ponki.jpg>KLIK</a>.

No a to pudeleczko co mam jest z kazdej strony przezroczyste jak plexa, z gory rowniez... ma srednice okolo 4 cm i wysokosc niecale 3 cm, starczy mu takie?

> Może wyczesać.. Ale żeby coś się działo to musiał byś chyba
    > potrzeć sobie oko jego odwłokiem.. :P To strasznie niegroźny
    > pająk w tym wieku. )

Hmm bo niedawno go denerwowalem, tzn gonilem go troche palcem po terrarium i po chwili palec mnie zaczal strasznie swedziec ze az chcialem sobie go drapac papierem sciernym

maze
    Guest

i po co go gonisz?? kup sobie swinke morska... a pojemnik wystarczy

Mały
    Guest

Jak kupowalem kiedys 40 pojemnikow na mocz to tez sie na mnie dziwnie patrzyli szczegolnie ludzie w kolejce... ;P

Jimbo
    Guest

Ale masz problem. Trzymaj go w takim jak masz. Dla mnie te po sałatce są nawet lepsze niż pudełka na mocz, bo te od moczu są kiepsko przeźroczyste, są z takiego jakby to określić "matowego" plastiku. Szczególnie że to twój pierwszy pająk, będziesz miał lepszą widoczność.

ponczos
    Guest

Hehe.. Ja gonie brata do apteki!! :P

ponczos
    Guest

Wiem o jakie pudełko Ci chodzi. Na upartego mogą być, ale ja wolał bym coś troszkę większego (wyższego). Rób jak chcesz i tak bedzie dobrze. )

"Hmm bo niedawno go denerwowalem, tzn gonilem go troche palcem po terrarium i po chwili palec mnie zaczal strasznie swedziec ze az chcialem sobie go drapac papierem sciernym " - to tak NIE RÓB, a jak już musisz to nieprzyznawaj się do tego na forum, bo nawet nie zauważysz jak dopadnie Cię "komitet powitalny"...

Yaguarundi
    Guest

Hehe nie no bez przesady, ja go nie maltretuje czy cos.. poprostu jako niedoswiadczony hodowca chcialem sprawidzic czy zyje, bo byl w dziwnej pozie :-)

SDY
    Guest

Ja pierwsze pajaki (bo od razu 10, a co:P) trzymalem w takich matowych pojemniczkach i zyje. Pajaki tez zyja. Pomimo ze co godzine sprawdzalem jak sie maja...

Uprawnienia umieszczania postów