Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Jestesmy wszyscy szapanerami! :D

sopran
    Guest

Re: Jestesmy wszyscy szapanerami! :D

Specter: Kolega bardzo chcial sie dowiedziec, co by bylo, gdybysmy z dziewczyna w "ferworze milosnych uniesien" niechcacy stracili to wszystko ;>
    ... to dopiero byście skakali jak te owieczki z pościeli ;-)

ponczos
    Guest

Specter: "Za to moj dziewczyna.." - Chyba się z czymś wygadałeś.. JOKE!! :P

A co do sprawy terraria a łóżko, warunki mieszkaniowe jakie są takie są, ale już zaczynam się bać.. :P Głowę jak spię mam tam gdzie ta półkula..

<center></center>

SPeCTeR
    Guest

Buahaha wszedzie te Miriamy ;> Ale sam ocen, chyba nie mam az tak zlego gustu misia212.fotka.pl ;> Nawet gdzies tam moje fotki sa, ale to byly stare dobre czasy kiedy wazylo sie 80kg. A teraz ilekroc staje na wage to patrze, czy dojdzie do setki
    Sopran jak dobrze, ze co grozniejsze zwierzaki stoja gdzie indziej ;>

Azzurreeuss
    Guest

czemu sie dziwicie

Ja tez dowiedziałem sie ze jestem szpanerem, i to nie od jakis laików tylko od ponoc terrarysty i to jeszcze na tym forum;/
    jezeli terrarysci nawzajem nazywaja sie szpanerami to czemu sie dziwicie
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=65622&t=65622
    uderzylo to mnie okrutnie.... poprostu nóż w plecy ;(

ReeZ
    Guest

e tam nie przejmuj sie

a z tym szpanowaniem w artykule troche racji...

ja tez swojego smithiego kupilem, bo chcialem miec jakies inne zwierze niz pies, czy zolw. Ale najpierw troche poczytalem, kupilem i nie zaluje najpierw bylo ciezko przekonac rodzine, ale teraz jest oczkiem w ich glowie
    szkoda, ze nie moge miec wiecej narazie ptasiorow :/ moge miec na raz tylko jednego, dolina...

a odnosnie artukulu i ludzi co kupuja sobie zwierzeta jako "zabawki" to najlepiej widac w przypadku zolwi czerwonolicych. Sliczne jak male, a jak urosna to wypuszczaja na wolnosc i zagrazaja tym samym naszym krajowym zolwiom :/

a tak w ogole to niewiem jak tutaj na forum mozna mowic o szpanerstwie, w koncu to forum jest dla milosnikow terrarystyki...

ale i tak jestem szpaner, bo mam tylko smithiego, zeby pokazywac znajomym i wogole :P

Ploplek
    Guest

Ja Kędziorka kupiłem po przyjeżdzie ze Szwecji, gdzie pracowałem na farmie. Pajaków było tam mnóstwo i z braku innych rozrywek zaczołem się im przyglądać. Zafascynowały mnie i jak tylko zrobi się cieplej zaczynam powiększać moją "kolekcje".

soltys_szczecin
    Guest

a ja mam w dupie co o mnie ( a w zasadzie to chyba nie o mnie ... ) inni mowią .... uwielbiam pająki od małego - jak jezdziłęm na wieś do babci, to babcia, ciotki i matka zawsze mowiły ze nie zabije wszystkich much na dworzu tą packą ( polowałem na muszyska z packą i wrzucałęm krzyzakom i kątnikom ) i one tak sie na to fajowo rzucały .... heh.
    Moja Kobieta panicznie boi ( bała ?? ) sie pająkow ... na początku wogole nie chciała o nich słyszec ... teraz zagląda sobie do nich jak do mnei przyjedzie i wogole juz nei robi tej dziwnej miny - ostatnio pusciłem jej filmik z gramostolom pulchrą i powiedziałą ze ten pajączek jest cudny =]. A stare baby wiedzą wszystko najlepiej .... moj kolega z pracy kwituje to krotko - JEBAĆ STARE BABY ( w zasadzie to wydziera sie na całą halę jak to ,,mowi" :P )

ide zrobic se pizze bo zgłodniałem

dekilla
    Guest

.................................................. .................................................. ....................................temat szpanu znów na wierzchu.........................czas wyciągnąć kędziory (najlepiej L3) i na miasto poszpanujmy

Vagansmen
    Guest

DO AZZURREEUSS

Jeśli chodzi o to, co ja napisałem, to były to żarty, przecież wiem żebyś tak nie zrobił, a tak wogóle dałem na końcu taką buźkę - sory w każdym razie jeśli cie to uraziło

ponczos
    Guest

Mało widać, ale wystarczjaco żeby powiedzieć że sympatyczna buźka.. i reszta też.. ) Mi z moją też już idzie 2.5 roku!! )

P.S. Ja własnie zaczynam (po raz kolejny) schodzić z magicznych 99 kg.. ://

Uprawnienia umieszczania postów