Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Jestesmy wszyscy szapanerami! :D

BooYaKa
    Guest

Re: Jestesmy wszyscy szapanerami! :D

Prawda.

Yeter
    Guest

"A byłeś na onecie?" :] Brak mi słów, ale trudno pozostało mi dalej być szpanerkiem.

spider13
    Guest

Jezu mam węza a nie moge sobie dziwczyny znaleźć nie musze go oddać myślałem ze pająki pomogą ale też nie i co ja mam zrobić.

PanPawian
    Guest

Kupić sobie skorpiona

PrzemekB
    Guest

mieli w tym artykule troszke racji, mam kumpla ktory przynosił pajaka do szkoly ... wiadomo po co ... no i ma tez 2 ususzone pajaki na kącie :/ a pozniej kupił crawshayi'a ( jak myslicie, czemu ?) ... tacy ludzie sie zdarzają i tak jak w kazdym srodowisku znajda sie zawsze takie jednostki ktore "tworza wizerunek" , ktory całkowicie odbiega od rzeczywistej postawy danego srodowiska( w tym przypadku terrarystycznego ) ... no ale media jak zwykle wyolbrzymiaja sytuacje i powstaja w ten sposob takie arcyciekawe artykuły :/ ... moj przemowca juz cos takiego napisał i ja sie pod tym podpisuje ... prawdziwy terrarysta nie powinien sie oburzac i zlać to ... oczywiscie dalej kupujac jadowite pajaki zeby szpanowac, no nie?? hehehehe

PanPawian
    Guest

Coś w tym jednak jest. Gdy jestem w zoologikach położonych w dużych centrach handlowych, to mam wrażenie, że ludzie traktują je jak przedłużenie supermarketu - zupełnie tak, jakby zwierzęta były czymś na kształt batonika, który dla spełnienia kaprysu można bez większych konsekwencji wrzucić do koszyka. Wystarczy trochę (kwadrans) sobie w takim sklepie pobyć i posłuchać co ludzie mówią - "Oooo!! jaka fajna rybka! Jak ona się nazywa!? Kupmy sobie taką do kuli - będzie fajnie wyglądać w sypialni." "Ale super krab! Co on je?" "Jaka zaje***ty jaszczur! Ty, to chyba kameleon jest. E nie, gekon pewnie jakichś."* Od razu wtedy widać, że ludzie idą bezrefleksujnie za głosem impulsu - coś im wpadło w oko no to zaraz kupić - jak na sali w markecie.

*Pająki mają się w tym układzie o tyle dobrze, że są na ogół określane mianem "fuj!"

SPeCTeR
    Guest

"*Pająki mają się w tym układzie o tyle dobrze, że są na ogół określane mianem "fuj!" "
    ROTFL
    Ale co do powyzszej czesci, to niestety masz racje...

Markoś
    Guest

SPeCTeR dokladnie u mnie tak jest jak jakas panna sie pyta jakie mam zwierzaki w domu i jak odpowiem ze pajaki to zawsze jest fuj albo blee i ochyda .

Maniak
    Guest

Dżizus Krajst. Przez takie pierdoły w internecie potem nam się obrywa. Pierw nagonki salamandersów, potem ustawa o niebezpiecnych pająkach. Jak tak będzie dalej to nawet za karalucy pod zlewem będą nas ścigać.

ponczos
    Guest

"Tak postępują młodzi ludzie, nabywający pająki albo węże - oczywiście tanie - w celu pokazania dziewczynom. - Chcą je przerazić - opowiada pani Basia z jednego ze śródmiejskich sklepów przyrodniczych."

Panią Basię nikt chyba dawno żadnym "wężem" nie przeraził i tęskni biedaczka.. )

Za dużo kawy, za mało seksu.. :P

Uprawnienia umieszczania postów