-
Re: złamany ząbek i narkoza CO2
np jak powiedziąleś sam :] ,, są terz do nabycia naboje , butle i spraye z co2
-
no to ja mam takie pytanko jak schladzacie pajaka wiem ze mozna do lodowki wlozyc ale powiedzcie mi na jaki czas sie wklada ?? bo kiedys mi sie obilo o uszy ze na 30 minut ale to chyba za dlugo co ?? bede wdzieczny za odpowiedzi bo zawsze bylem ciekawy tego
-
Poszukaj w ogrodnicztch... CO2 sie do roslin uzywa ale nie pamietam po co (domyslam sie ze chodzi o fotosynteze...). Albo wyprodukj sobie sam: bierzesz sode oczyszczona (tanie to jak barszcz...) i zalewasz octem lub zwykla woda. Pamietaj ze CO2 jest lzejszy od powietrza wiec zbierac go bedziesz nie od gory ale z dolu.
-
no to mozna zrobic polaczenie tego sposobu i sposobu Baku- cos jak inkubator z hamakiem z siatki dla straszykow ale bez wentylacji, na dnie kladziesz sode na siatce pająka i zalewasz woda az do poziomu siatki- CO2 bedzie sie unosil prosto nad woda, tam gdzie bedzie lezal ptasznik.
-
Tfuuuu... Jaki tam lazejszy! Ciezszy! Nie wiem czemy tak napisalem...
-
Pawulonem GO!!!!!! A ten na serio to jak ja już mam nigy szczelny pojemnik to jak ja mam go napełnić CO2? albo do terrarium z kratką wentylacjną? Zakryć kratkę czy nie? Bo jak zaktyje to te powietrze co było w terra nie będzie miało gdzie uciekać i na odwrót - będzie uciekać CO2... I skąd wziąć CO2? Jest niby to akwariów takie Tetra, ale to trochę drogie jest...
-
dobry sposob na oczyszczanie z roztoczy.
-
TylerPL ... zagladnij tutaj, powinny byc odp na Twoje pytanka <<<http://terrarium.com.pl/forum/read.p...10#reply_17910 >>>
-
-
ja wkładam na jakieś 20-30minut w zależności od wielkości pająka i po tym czasie kontroluję jego stan. zazwyczaj wymaga jeszcze "dochłodzenia" więc wraca do lodówki na kolejne 10 minut i tak aż do skutku
Uprawnienia umieszczania postów