Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: rozmnażanie A.versicolor

Art82
    Guest

rozmnażanie A.versicolor

Moja samica jest raczej po L9, ale nei jestem pewnien bo nie mam jej od początku jak możecie oceńcie tą fotke wiem ze niewyraźna ale nic nie poradze . głowotułów + odwłok ma takiej samej długosci jak samiec.

I wczoraj dopuszczałem je, samica nie odpowiadała i uciekała, samiec próbował kilka razy, później samiec tak jak by ja zaatakował , chyba był głodny :/ ale złapałem sa szybko.
    Nie wiem czy próbowac jeszcze raz??? Ocencie wylinke tej samicy dzięki.

Art82
    Guest

Re: rozmnażanie A.versicolor

to jej dolna częśc :]

chrzanu
    Guest

dlaczego foty są w formacie txt ??
    a co do rzomnażania to mozesz spróbować jeszcze raz spokojnie, nawet kilka razy żeby miec pewność że samica została zapłodniona.

SPeCTeR
    Guest

Samiczka moze byc o jedna wylinke za mloda

Art82
    Guest

własnei tez tak myslałem ze moze byc zamłoda dzięki mzoe poczekam albo samca troche podkarmi i jeszcze raz. chodz wielkoscia jest ciała jest równa samcowi.

A przy pierwszym dopuszczeniu nic nie wyszło

chrzanu
    Guest

wielkośc niema nic do rzeczy, moze był młoda a duża lub mała i dorosła.
    rzeczywiście L9 to zamłoda. musisz poczkeac jeszcze.

Azzurreeuss
    Guest

ludzie dajcie swoim pajakom urosnąć. JA dopuszczałem po 11 i wszystko jest ok;]] a taka malutka to jaki ci ona kokon da??
    Daj jej urosnac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehh... szał rozmnazania ostatnio i biznesu;((

rastafaq
    Guest

Dokladnie tak jak pisze Azzzureeuss - po tym co piszesz to nie jest jeszcze gotowa, poczekaj do 11 wylinki, niedlugo bedziecie próbować po 6 wylince dopuszczać.

kuba66643
    Guest

Ja osobiście wątpie że ten pająk jest L9, moje samice versi są takiego rozmiaru po 8 wylince, a mam je od 1 wszej. Moim zdaniem czekanie do 11 wylinki u versicolorów to przesada, jak ktoś ma możliwość zdobycia samca

robert.p.
    Guest

To malenstwo jeszcze-musisz ze 2 wylinki zaczekac.Musi byc sporo od samca wieksza.Moja miała 12 cm rozpietosci odnórzy gdy 1 raz dopuszczałem.Za młoda samica nawet jak samiec z nią skopuluje-a czasem i z niedorosłą mu się uda-to i kokonu i tak z tego nie bedzie.
    Jak masz samca to próbuj-nic do stracenia nie masz-ale wydaje mi sie ze zdecydowanie za młoda
    Pozdrawiam Robert

Uprawnienia umieszczania postów