-
Re: wszystkich speców od terrariów proszę o radę
widze że w ogóle nie czytasz co pisze,
jak wyłączy druakrke to tusze przejadą do końca drukarki i spowrotem i moga zgnieśc pajaka.
a jak juz jakoś ja wsadzi do tej wanny to tez musi wiedziec z czego ma wanne.
bo sa 2 rodzaje, po jedej pająk się slizga po drugiej chodzi normalnie.
-
moze wystarczy poruszac tą drukarką i sam wyjdzie bo stwierdzi ze to nie odpowiednia kryjuwka :?
z wanną dobry też pomysł.
-
chrzanu, przeciez napisal, ze jak drukarka bylaa wlaczona to pajak nie siedzial w srodku, a teraz jest wylaczona, wiec mozna ja przeniesc gdzie sie chce.
-
Specter, to jest "maleńka" atramentówka A3!!!
Na noc wygląda to tak jak na zdjęciu. Pająk nie wyjdzie z drukarki, już się o to postaram, byleby wylazł z bebechów gdzieś płycej!
W terrarium siedział w norze z dwa miesiące, to podziemny ptasznik! Nie mogę czekać, aż się zdecyduje muszę drukować kurcze jutro!
Jutro sprubuje rozwiązań siłowych i dzięki za wsparcie, tak wogóle!
A może HP mi pomoże?? Jak myślicie - podejmą się usługi??
Ederi tak wogóle wyskoczył z terrarium, pokąsał wszystko dookoła (pensetę, terrarium, drukarkę, gdzie ostatecznie się ukrył ). Wariat!
-
-
No klimat poprostu. A co do wanien, pająki nie chodza po emaliowanych (czystych !!!) po wannach plastikowych śmigają jak chcą.
-
Sorry, nie doczytalem, ze to A3. Ale atramentowki chyba az tak ciezkie i wielkie gabarytowo nie sa, dasz rade ja przeniesc do wanny. Moze masz maly pokoj, lub lazienke czy WC gdzie pajak nie bedzie mial sie gdzie po wyjsciu ukryc ? Popros kogos o pomoc w przeniesieniu drukarki, tak, zeby zabardzo jej nie przechylac wlasnie w takie miejsce, o jakim napisalem wyzej. Pajak nie moze zostac w niej na noc bez opieki, jesli zdecyduje sie na wyjscie, to bez problemu odsunie ten recznik i bedziesz mial pajaka w domu.
HP nie podejmie sie tego, gwarantuje. Jedyne co moze zdzialasz, to pozwola Ci rozkrecic drukarke przy nich, w ich serwisie i dzieki temu nie stracisz gwarancji. Jednak jesli nie masz plomb na srubach, to nie ma po co sie z tym bawic, w koncu naprawa pt"pajak w drukarce" nie podlega naprawie gwarancyjnej ;>
-
Niestety, pozostalo ci tylko czekanie. Przy wylazeniu moze recznik podniesc. A moze nakryj sprzet akwarium (jak masz) albo pudlem kartonowym i zostaw go w spokoju na noc. Moze wylezie.
Powodzenia
-
W sumie teraz pająkowi widać tylko kawałek nogi wiem bo (widziałem na zywo) jak wogóle tam sie znalazł
-
Ręcznik jest tak powpychany, że nie wylezie. Zostaje w drukarce, ma ogrzewanie, a jutro go stamtąd wypędze. On już wcześniej był prawie na zewnątrz, wtedy właśnie pogryzł drukarkę.
[spider13 to przez Ciebie]
Nie przejmujcie się tak bardzo! Poradzę sobie - drukara na gwarancji, rozkręcanie odpada, wanna też bo po co - ręcznik powciskany w szczeliny na fest, położę jeszcze coś na pokrywie, aby nie uniósł. - aha ostatnie foto
(Przepraszam za te zdjęcia, może nie na tym forum, ale to debiuty i innych nigdy nie umieszczałem! Już nie będę).
Uprawnienia umieszczania postów