A co mi tam - powiem co mi na sercu leży :

1) Link do FAQ jest za mały. Ja jak tu zaczynałem to go szczerze mówiąc nie zauważyłem (inna sprawa że mam -1,5D), ale gdyby był może inny kolor, albo większy napis to byłoby lepiej.

2) Jak ktoś się decyduje na kupno pająka i najpierw na ten temat nie poczyta to już nic nie pomoże - takie tematy będą nadal.

3) Wazeliną nie można nazwać chwalenia czyiś inwencji i osiągów - to tak jakbyśmy oklaski dla sportowców traktowali jako wazelinę. Uważam że miło jest usłyszeć (oczywiście nie mówię tutaj o wielkich podnietach) po masie pisania i robienia fotek - ogólnie starania się miłe słowa. To po prostu motywuje.

4) Dział dla nowicjuszy - nowicjusz i tak nie rozróżni czy zaawansowanym tematem jest zakopany kędzior czy psychoaktywne działanie toksyn u haplopelm. Tak czy owak takie posty będziemy znajdować tutaj. Oczywiście warto spróbować.

5) Brakuje mi takiego klimatu jak jest na Arachnoboards. Tam można zadać jakie się chce pytanie i nie ma jakiegoś mieszania z błotem czy zamykania postów. Po prostu pisząc tam odczuwa się milszą atmosferę. Nie odsyłają ciągle do FAQ i do archiwum.

Oczywiście są to tylko moje sugestie i nikt się nie musi z tym zgadzać.