Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Skaner + Pająk

cyclosternum
    Guest

Re: Skaner + Pająk

spróbuj to sie przekonasz...
    ja tego nie robiøem bo nie mam skanera :-P

sebooz
    Guest

no mi przyszedł już do głowy taki pomysł dużo wcześniej i próbowałem go. Jest tylko jeden kłopot: Skaner dobrze skanuje jak przedmiot jest nieruchomy a moje pajączki takie nie chciały być. Za każdym razem jak tylko skaner zaczynał pracę to się spiderki zaczęły poruszać :/
    Ale jedno jest pewne. Pajączki na bank będą po takim zabiegu żyły

Atrax Robustus
    Guest

A to w takim razie bajka. Ale jak juz Awikularia mowila, jakosc takich scanow moze byc niewystarczajaca. No i wypadaloby trzymac pajaka w bezruchu.

Jednak z tymi cyfrowkami to jest mila sprawa.

TOXYN
    Guest

No i skan poszedł wyniki można zobaczyć http://members.lycos.co.uk/derlej/

p.s. moje grzecznie się nie ruszały jedynie platusa na jednym rozmazało, bo on ma coś z tymi spacerami i lubi łazić;]

Pajączkom też sie nic nie stało robiąto co zawsze a nawet trochę chodzić zaczęły

I co myślicie mój Vagans to samica??

Grażynka
    Guest

vagans samiec a platus i rosea jeszcze zamałe na sexowanie

Maniak
    Guest

Jak już na arachnoboardsach udowadniano - można sexować nawet po L1 (oczywiście zwiększa to możliwość pomyłki). Wg mnie Platus - samiczka, Rosea - zbyt rozmazane - nie będę "strzelał".

Samael_
    Guest

Genialny wrecz pomysl (klap,klap ,klap ) - nie lepiej pozyczyc aparat, badz poprosic kolege o serie zdjec ??!!

Myster_x
    Guest

ja kiedyś kędziora skanowalem i było dobrze jadł róśł itp nic mu niebyło

TOXYN
    Guest

Może ty masz kolegów, co mają aparaty za 2tysiaki, ale ja jakoś nie;] A mój aparat robi kiepskiej jakości foty, więc się nie nadaje, bo już nie raz próbowałem nim robić foty pająka.
    Szkoda, że vagansik samiec:/ Tak myślałem na początku, ale ta jedna fota dała mi nadzieję A co do reszty pająków to poczekamy zobaczymy, co z nich wyrośnie, choć fajnie by było gdyby Maniak miał rację

Karn
    Guest

Vagans to jest samiec ale Platus to samica co do rose'i to nie widać za bardzo

Uprawnienia umieszczania postów