Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: angustum...

DjLexer
    Guest

angustum...

witam...
    mam angustuma po 7 wylince i mam pyatnie moge go juz wsadzic do terrarium o wymiaraqch 30x25x20 ?

ketnip
    Guest

Re: angustum...

tak mozesz go spokojnie wsadzić do takiego terra

cyclosternum
    Guest

tak

SHERON
    Guest

I również to samo zdanie :]

vendetta
    Guest

witam! a moje zdanie jest takie ze troche za mały jeszcze na to jest bedzie trudno z pokarmem i moze być płochliwy (choć one z regóły takie są) aha zaobserwowałem ze w "dużych" terrariach młode ptaszniki wolniej rosną ale trzymać możesz pewno czemu by nie.

Mad_Death
    Guest

moim zdaniem jest za mały na to terrarium

Awikularia
    Guest

Zalezy, jak duzy jest ten pajak. Zdarza sie, ze po 7 wyl. ptasznik jest bardzo duzy, zdarzaja sie takze ponadprzecietnie male. Jak ma ze 3 cm ciala, to go mozesz wlozyc do takiego terrarium. Rownie dobrze mozesz tez trzymac go na razie w jakims mniejszym pojemniku. Ale w terra docelowym nic mu nie bedzie - co najwyzej zamiescisz post, ze ci pajak uciekl, a on sie gdzies zakopie .

PrzemekB
    Guest

Ja tez mam angustum L7 ... wyliniał w sobotę i kiedys był post o hybrydzie vagansa z albopilosum ... boje sie ze ja wlasnie mam hybrydke...umiscil bym jej zdjecie ale nie mam aparatu DjLexer mozesz umiescic zdjeciae swojego pajaka? chce zobaczyc czy beda duze roznice miedzy Twoim a moim ... z gory dziekuje !

koli
    Guest

Wszystkie angustumy to hybrydy i sa bezplodne... Wiec nei masz o co sie bac bo masz pewnosc ze jest bezplodny jedyny poytek z samic ze bedzie dluzej zyla:P.

PrzemekB
    Guest

wydaje mi się ze są czyste angustum'y i nie są to hybrydy...chyba sie mylisz koli

Uprawnienia umieszczania postów