-
angustum...
witam...
mam angustuma po 7 wylince i mam pyatnie moge go juz wsadzic do terrarium o wymiaraqch 30x25x20 ?
-
Re: angustum...
tak mozesz go spokojnie wsadzić do takiego terra
-
-
I również to samo zdanie :]
-
witam! a moje zdanie jest takie ze troche za mały jeszcze na to jest bedzie trudno z pokarmem i moze być płochliwy (choć one z regóły takie są) aha zaobserwowałem ze w "dużych" terrariach młode ptaszniki wolniej rosną ale trzymać możesz pewno czemu by nie.
-
moim zdaniem jest za mały na to terrarium
-
Zalezy, jak duzy jest ten pajak. Zdarza sie, ze po 7 wyl. ptasznik jest bardzo duzy, zdarzaja sie takze ponadprzecietnie male. Jak ma ze 3 cm ciala, to go mozesz wlozyc do takiego terrarium. Rownie dobrze mozesz tez trzymac go na razie w jakims mniejszym pojemniku. Ale w terra docelowym nic mu nie bedzie - co najwyzej zamiescisz post, ze ci pajak uciekl, a on sie gdzies zakopie .
-
Ja tez mam angustum L7 ... wyliniał w sobotę i kiedys był post o hybrydzie vagansa z albopilosum ... boje sie ze ja wlasnie mam hybrydke...umiscil bym jej zdjecie ale nie mam aparatu DjLexer mozesz umiescic zdjeciae swojego pajaka? chce zobaczyc czy beda duze roznice miedzy Twoim a moim ... z gory dziekuje !
-
Wszystkie angustumy to hybrydy i sa bezplodne... Wiec nei masz o co sie bac bo masz pewnosc ze jest bezplodny jedyny poytek z samic ze bedzie dluzej zyla:P.
-
wydaje mi się ze są czyste angustum'y i nie są to hybrydy...chyba sie mylisz koli
Uprawnienia umieszczania postów