-
Re: ile kaski?
hoduje spidery od 1,5 roku i w tym czasie wiecej chyba wydalem na swierszcze niz na pajaki ))
same spidery to kolo 150 dalem, terraria jade w trybie oszczednosciowym wiec mysle ze nie wiecej niz 60zl za cztery terra z wyposarzeniem (wszystko w sumie sam robilem)
-
750 zl pajaki + ok 200zl terraria.
Mam w tym 3 samiczki i 2 mlode bestje:
0.1.0 P oranta L13
0.1.0 usamabra Samica ponad 3 latka
0.1.0 B. auratum.
0.0.1 P ornata L3
0.0.1 A. versicolor L6
-
KIedys liczylem z miesiac temu i byl to koszto nieco powyzej 2000zł.
ale nie patrze na to bo jak cos lubie i kocham to nie patrze i nie zwracam uwagi ile na to wydalem kasy.
garo
-
Hmm... obliczylem sobie z grubsza to na pająki ok. 1200 zl, a terra i regał 700 zł, jedzenia dla nich to nawet bym nie zliczył
-
ja jak narazie wydalem 200zl )
-
u mnie też gdzieś w granicach 400-500 zł
-
U mnie było tak terraria sam załatwiałem sklejałem i płaciłem tylko za silikon 15-16 zł póżniej czasami ktoś mi dawał szklane akwaria za dare (darmo) ale z pająkami było gorzej i wydałem tak około od 360 do 400 złotych (za około 360 same pająki a 400 licząc świerszcze i myszki )
-
u mnie poszła już całkiem spora trzy-zerowa liczba, ale to i tak nic w porównaniu z niektórymi z tego forum
-
i nie lepiej bylo wydac te 3 zero liczby na jakis samochod? :P
-
Ile kaski na jednego ?? :)
Kontynuując wątek, bo w sumie jest o tym samym, ile kasy wydaliście najwięcej na 1 pająka, no i oczywiście co to było.
U mnie:
maluch - haplopelma minax L3 100 zł + przesyka
duży - poecilotheria regalis samica L9 120 zł (bez przesyłki, bo brałem z giełdy)
Uprawnienia umieszczania postów