Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: ile kaski?

laska
    Guest

Re: ile kaski?

całe ok. 55 zł.Za smithiego L3,za vagansa L4 za pare żarówek,za pareset pinek i to chyba wszystko.Pod koniec miesiąca kwota podskoczy do 145 zł

bachus
    Guest

800 pająki + 300 terraria z wystrojem

chrzanu
    Guest

u mnie ptaszniki terra itp wyniosły ok 500zł narazie, tera bede robił regał za ok 250zł + robie sobie ok 10 terra na zamówienie i bede je wyposazał wiec taz troche na to wydam, ogólenie nie jest tak źle. ale i tak takei 250zł na regał rzeba mieć :/ a waidomo że jak się jest małolatem (ja) to nie łatwo o tak kase. szczególnie jak sie ma drozsze hobby, gdzie trzeba miec full kasy.

kagetsu
    Guest

eee 500 zl za 9 ptasznikow? to chyba z jakims rabatem kupowales :P albo same maluchy ;P ja tam kazdego pajaka kupowalem po 8-9 wylince wiec troche mnie kosztowaly;P

BooYaKa
    Guest

Jeśli chodzi tylko o pająki to około 1300 zł.Bez skorpów,jaszczurek i żabek

chrzanu
    Guest

no ale mam murinus L1
    2 murinusy L2
    1 murinusa L3
    rose l4

SPeCTeR
    Guest

Nie mam zielonego pojecia. Ale moge sprobowac kiedys podliczyc wartosc wszystkiego co jest w profilu ;>

Andros
    Guest

ja niestety wydałem przez14miesięcy ok1000

TOXYN
    Guest

Tu się zgodzę w tym wieku ciężko zdobyć kasę Ja na moje pająki wydałem 40zł miałem kupić jeszcze kilka za 400zł ale mi nie wypaliło i nie kupuje w sumie to jest plus bo może bo końca tej zimy rower zrobię co jest dla mnei ważniejsze niż pająki bo bez niego żyć nie mogę;]

kashex
    Guest

hmmm ja tez nie wiem ile wydalem nie chce mi sie liczyc , wkoncu to nie wazz liczy sie zeby nasze pociechy mialy jak najlepiej i bylo ich coraz wiecej
    tez wydalem cos powyzej 500zl

Uprawnienia umieszczania postów