-
Czy dobry jest??
Jestem początkujący, czy moge sobie kupić ptasznika białokolanowego, czy bardziej radzicie mi brachypelme(boehmei, emilia lub smithi)?? Słyszałem ze jad białokolanowego jest niezbadany i pająk jest bardzo agresywny!!
Jak ktos ma do sprzedania któregoś to zapraszam do rozmowy (ale tylko młode L1-L4)
-
Re: Czy dobry jest??
widze ze w profilu juz masz jakies zwierzaki więc ne widze wiekszego problemu jak nie bedziesz sobie dawał rady to sprzedaz...
-
Niezbadany jest jad w ogole ptasznikow. Przynajmniej nie do konca.
A czy z geniculata sobie poradzisz to zalezy tylko i wylacznie od ciebie, jaki bedziesz ostrozny przy manipulowaniu itp. Ja zaczynalem od kedziora i nie nazekam, ale jak porownuje go z mala geniculatka ktora stoi obok to momentami wydaje mi sie ze byl bardziej niezrownowazony (mozliwe ze to dlatego ze byl to pierwszy ptasznik i nie bardzo wiedzialem czego sie moge spodziewac...).
Powodzenia.
-
-
Ręki nie wsadzaj a będzie dobrze. One nie są agresywne - one są wiecznie głodne.
-
To co mam w profilu to niezpupełnie moje tylko brata i on sobie tam napisał ale zaraz to zmienie. Chwilunia. Dla mnie to bedzie pierwszy pająk. I nie wiem moze boehmei albo smithi bedzie lepszy?? Ale nie moge nigdzie znaleść wieć pozstanowiłem kupić sobie geniculate za 15 zł L2. Chyba tanio. A emili smithi i boehmei nie moge nigdzie dostac młodych.
-
A może Pterinochilus murinus sobie bym sprawił?? Ale chyba sie nie nadaje dla żółtka?? Ale ładny i fajny jest!
Albo doradźcie mi jakiegoś innego który bedzie najlepszy dla mnie. Jakie mi proponujecie?? Prosze o liste i wywyższenie jednego którego waszym zdaniem powinienem hodować! Bo serio jestem początkującym i nie wiem od czego zacząć. bardzo przyda mi sie wasza pomoc! Z góry dzięki!
-
No tos z grubej rury przygrzal chlopie. Murinus... Wez kup sobie jakas barachypelme i bedzie luzik. Za 3 miechy i tak kupisz kolejnego:P Znam z autopsji...
-
kup geni napewno jest ciekawsza od brachypelm.... to był mój pierwszy pajak....i powiem ze jestem bardzo zadowolony....zreszta małe nie sa agresywne a zannim dorośnie i jej odbije to sie juz nauczysz przy niej manipulować ;]
-
Kup sobie Avi... :]
:]
hehehe
Uprawnienia umieszczania postów