-
Re: Nowa noga :)
Dobra moje zdanie jest następujące Awikularia i Robert p. są chyba ważnymi osobami na tym forum a mówi to fakt wczesnego zaczęcia hodowli, ile napisali postów i które wzbudziły podziw i rozwineły dalszą rozmowe. Szczerze mówiąc doceniam ich że robią fotki piszą (nie wiem ile to im zajmuje :P:P) dla takich gburów jak niektórzy zgromadzeni w tym temacie. Z ciekawością czytam i oglądam ich "artykuły" ale nikt do tego ich nie zmusza i nie dostają żadnych pieniędzy i tym postem zachęcam do robienia mądrych i porzomnych tematów na forum (nie chodzi mi też o przepisywanie łacińskiej książki na forum bo przynajmniej ja sie nie doczytam :P:P) jeżeli chcecie to róbcie byle to było solidnie z opisem i zdjęciami mi samemu dla was (niektórych z tego forum) niechciało by mi sie takich rzeczy robić bo to zajmuje dużo czasu i poświęceń, nie zrobiłbym tego dla ludzi co objeżdżają wszystko co popadnie. Był ktoś kto napisał że jak ma zły dzień do komóś pojedzie i jest git, jak masz komuś psuć radość z dobrej i pracochłonnej roboty to w ten dzień nie wchodź na forum. I tak do moderów chyba troche przesadziliście z pozwalaniem i samowolką wiem wiem pisałem posty o nie usuwanie ich ale nie wiedziałem że to tak się skończy więc wielkie SORY i podwyszczie belke bo bunt rośnie.
Wcale nie miałem tym postem dodać sobie plusów ponieważ nie znam ich wogóle znam ich tylko z dobrej roboty i piszcie sobie co chcecie "że jestem ....." "żę sie podlizuje" i takie tam mnie to już nie obchodzi i z tego co zauważyłem to coraz bardziej mi sie niechce wchodzić na to forum.
-
ja powiem tyle jak jeszcze ten temat nie jest zamknięty(miałem sie nie wtrącać): wina leży po obu stronach mam na myśli X_v_X i Awikularie, a niektórzy tutaj na tym forum zachowują sie jak dzieci 5 letnie...
-
Awikularii nikt nie kreuje na mamuśkę Forum. Awi ma po prostu doświadczenie w hodowli ptaszników. Dla mnie jak ktoś mówi, że ma już doświadczenie a ma w domu 2 gatunki i to jeszcze zazwyczaj albopilosum lub geniculate jest trochę śmieszne. Jak napisał Chrzanu, Awi chce coś pokazać czego moglibyście się nauczyć. Jak wam się foty nie podobają to poi prostu napiszcie a nie gadacjie o jakims podlizywaniu się. Eh...
Uprawnienia umieszczania postów