Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Nowa noga :)

X_v_X
    Guest

Re: Nowa noga :)

heh ja sie nie pytam dlaczego bo napisałem dlaczego. Chyba nie zrozumiałeś

chrzanu
    Guest

nawet jezeli chodzi o te czynniki psychologiczne to załóżmy ze przez 2 lata jestem najwiekszym wazeliniarzem awikulari, nagle zdarza się czyjś post (zwykłego usera) post niby dobry fajny itd, ale ja kolesia blzgma bo mam zły dzien, wszysscy mi pisza zebym sie odczepił itd, i co ? awi mnie nagle ma obronić przed wyszstkimi i pisać ze ja to jestem super bo jej sie podlizywałem. nierozumiem o co wam chodzi, jezeli ktos kogos szanuej na forum to moze sie nie podlizuje tylko np dla kogoś awi czy ktoś inny jest autorytetem w tej dziedzinie.

Kloc
    Guest

chrzanu : ale wymysliles przyklad - w ogole nie adekwatny do tego o czym gadka i widac nie chcesz zrozumiec kolegów
    "szanowac " kogos na forum to nie to samo co wchodzic w pupe

Pioprek : musisz wiedziec ze awikularia nie jest na privie taka wylewna jak na forum bo tam nikt ja nie pochwali i nie poklaszcze . Sam kiedys mialem jakis problem chcialem o cos pytac i mnie splawila .

SDY
    Guest

Boze jedyny.
    Po raz pierwszy od tygodnia zagladnalem na to forum i czytam, i przegladam i widze ze wam wszystkim sie w glowach poprzewracalo... Co to za roznica czyje fotki lepsze? I pod jakim wzgledem? Co to znaczy wazeliniarstwo? Jak sie komus podoba to to wyraza w pewnien sposob... Homo sapiens sapiens juz tak ma, proste. A jesli sie nie podoba to wyraza to w nieco inny.
    Guru... Kolejna smieszna sprawa... To ze niektorzy maja wiecej doswiadczenia i materialow pod postacia np. zdjec, i udostepniaja to raz po raz na forum, to trzeba ich juz za bostwa uwazac? No chyba jeszcze nie... I nikt chyba Awikularii ani Roberta P. za takowych nie bierze. Za pare lat tez sadze ze mi sie uzbiera troszke tych zdjec. Jak kazdemu chyba kto od czasu do czasu robi swoim ptaszorom foty. I za pare lat tez bede umieszczal je na forum zeby podzielic sie chociaz czescia doswiadczenia z innymi oczekujac tego samego lub chociaz podzieki za wlozona w to energie.

Zdjecia sa generalnie fajowe, pod warunkiem ze cos na nich widac (nie sa rozmazane...). A widac i u Awikularii i u Roberata i u X_V_X... Sa po prostu rownie dobre.
    Dorosli ludzie... A zachowuja sie jak 5-cio latki...

Obcy
    Guest

ja i tak mam lepsze fotki , wy nieumiecie robic fotki :P

esi
    Guest

X_v_X - wątek ciekawy, bo nie poruszany wczesniej, ale dla mnie fota średnia, po twoich opiniach na temat fot innych forumowiczów spodziewałem sie czegoś ala National Geographic
    Avicularia - nie wiem czy ktoś zauważył ale to WY ją kreujecie na forumową mamuśke, autorytet itd., wiec nie mylcie pojęć.

Pozdro dla wszystkich, bo jak sie przestaniecie kłócić to to forum chyba padnie :P

Kloc
    Guest

"I nikt chyba Awikularii ani Roberta P. za takowych nie bierze "

-tu niestety to slowo "chyba" jest uzasadnione bo z wypowiediz niektorych wynika jednak ze biorą

X_v_X
    Guest

:P

majes
    Guest

To juz nie mozna sie na forum wychylic z jakas fotka bo zaraz bedzie jazda od fotkowych seniorow??
    Myslalem ze chodzi o to aby jeden dal jakis material, ktos inny dorzuca swoje wnioski i powstaje naprawde cos ciekawego.
    Czesto wystepuje zdanie : poszukaj w archiwum.Jak ktos ma szukac jak czesto polowa wypowiedzi to jakies klotnie, wlazenie w dupe czy niewiadomo co jeszcze.Za 3 miechy ktos bedzie chcal sie cos dowiedziec o regeneracji odnuzy i co zobaczy??
    80% postu to jazda na innych uzytkownikow.

Czy nie po to wymyslili PRIV aby tam zalatwiac takie rzeczy????

Ciekawe czy ja tez jazde za to dostane

Samael_
    Guest

Ludzie to jest forum pubilcze do wyrazania opini i g...to kogo powinno obchodzic co kto mowi o zdjeciach i innych.W poscie Roberta napisalem,ze mi sie podobaja jego foty i topy - od autora tego topa uslyszalem ,ze sie podlizuje .Jezeli podoba mi sie cos czyjegos autorstwa to od razu mu wlaze w tylkek ??!! Paranoja !!! Wszystko to rzecz gustu - jednym sie podoba innym nie.Skoro sie komus nie podoba lub podoba to moze to napisac - takie ma prawo.W temacie "Ach te sieci" sam zamiescilem swoje zdjecie i nie dla "ochow" i "achow" ,ale po to zeby sie z uzytkownikami podzielic,to samo robia inni !!! Skoro mi sie podoba to mam prawo to napisac,a komemntarze ludzi o wazelinie sa wlasnie na poziomie 5 latkow.Ja nie wiem czy tu jest jakis wyscigo slawe o szacunek ??!! Przeciez to jest chore.Znam wielu hodowcow ze swojego miasta,ktorzy nie udzielaja sie forum, wiedze maja ogromna.Smieszne sa teorie pt. duza ilosc postow = szacunek itp.Rownie dobrze moge trzyamc pajaki w domu i nie udzielac sie na forum,a jesli chodzi o szacunek to mam gdzies szacunek ludzi,ktorych na oczy nie widzilem. Tok myslenia niektorych jest jak dla mnie smieszny- Robert i Awi pajeczymi guru .

Uprawnienia umieszczania postów