Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Nowa noga :)

Awikularia
    Guest

Re: Nowa noga :)

O tak to ja, Pani Forumowa Matka :>:>:> Chodzcie, amatorki, pod me opiekuncze skrzydełka, hihihihihiihh.

Tak, to byla taka moja mała zemsta. Ale, jak juz napisalam, ostatnia - przynajmniej, dopoki ktos mi nie nadepnie na odcisk. zreszta, mozna ze mna porozmawiac osobiscie, na przyklad w Świętochłowicach, gdzie jestem zawsze. Mozna sie nawet ze mną pokłócic :>:>:> Tylko ze z reguly ludzie wygrazajacy mi na forum nie chca, niestety, na gieldzie sie ujawniac.... A podyskutowalabym z jednym lub drugim, i to nie wrzaskiem, bo to nie moja metoda.

Pioprek, akurat zdjec o takiej tematyce nie mam w swoich zbiorach.

madOx
    Guest

Dal zdjecie jakie mial. Temat jest ciekawy i inni, ktorzy maja podobne fotki mogli by je zamiescic.

chrzanu
    Guest

co za róznica forum czy real ?
    prowadzimy dyskusje. po to jest forum - do wyrazania pogladów.

Slaf
    Guest

chrzanu jak pamietam post awikularii nie byl o tym jak to pajaki wchodza do gniazda i z niego nie wychodzą , chyba nie tkai byl temat przewodni -proponuje jeszcze raz poczytac

Awikularia - no nikt na gieldy nie jezdzi po to zeby sie klucic tylko zeby zrobic zakupy ewentualnie poogladac lub cos sprzedac, a forum to miejsce gdzie mozna wymieniac swoje opinie to raz , a dwa jakby ktos tam sie z toba nie zgodzil to zaraz bys po nim pojechala tak jak tutaj a pozniej za toba zrobilaby to reszta hołoty 15latkow ktorych jestes idolką jak widac , bo sa dla ciebie bezkrytyczni .

Abstrachując ...Zreszta kto obserwuje forum to widzi ,ze kazdy kto ma odmienne zdanie niz niektore pseudoautorytety z tego forum to zaraz jest bluzgany ,pozniej rodzi sie konflikt wszyscy po nim jadą az w koncu koles nie wytryzmuje i dostaje ban , pozniej znow jest cisza i dalej wszyscy pochwalaja kazde dzialanie owych pseudo... az do czasu kiedy znow pojawia sie tajemniczy osobnik ktory ma inne zdanie ale on tez szybko konczy kariere

Radze wsyzstkim zastanowic sie zanim napisza tutaj cos co nie spodoba sie guru

zielony13
    Guest

Nie jestem bywalcem tego działu na forum z jednego względu - X_v_X pokazał fotke swojego pajączka i zadał proste pytanie "dlaczego noga która odrosła jest ciemniejsza i trochę chudsza??" A wy jedziecie po nim i spieracie sie czyje fotki są lepsze a czyje gorsze a nikt mu nie odpowiedział dlaczego tak jest!!!

Awikularia
    Guest

Wiesz, chrzanu, niektorzy ludzie z forum na meila i na gg sa bardzo... powiedzialabym, ze wrecz chamscy. Ale osobiscie to albo sie boja (tak z tego wynika), albo sa tak grzeczni, ze ich rodzice by ich nie poznali. O to mi z grubsza chodzi.

chrzanu
    Guest

wiesz co awi - ja juz nikogo nie bede bronił oskarzał nikomu nie pomagał na gg, bo praktycznie co kilka dni ktos sie podlacza z pytaniami, na meile nie bede odpisywal.
    zreszta to co pisze nie pisze zrby sie komus polizac czy go obluzgac tylko wyrazam swoja pi*****na opinie.

inni userzy pajaeczaków widze ze macie wielki zal do awi ze picze na tym forum, no cóz musicie jej wybaczyć jej wybaczyć że pajakami zajmuje sie od 6 lat i zna sie lepiej od was i ma artykuły, ato ze ktos ja chwali nie znaczy ze jest wazeliniarzem, tylko mu sie podoba jej robota, posty itd. zreszta co mu przyjdzie jezeli bedzie dodatkowym wazeliiarzem awikularii ?? dosanie pajaka gratis od niej ?? głupota na maxa.

Slaf
    Guest

Pioprek czyli co , mam to rozumiec ,ze mam kazdy swoj problem zglosic do awi i roberta ,bo oni ma tysiace zdjec i wie wszystko ?

Myślę , ze jest tu wiecej ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia , czemu tworzy sie na forum podzial na lepszych i gorszych

X_v_X
    Guest

Czy ja napisałem że mam jakieś super wspaniałe cudowne fotki ? Poprostu są lepsze od fotek które ostatnio pokazała pani Awikularia :] Tyle komentarzy typu "wspaniałe" "cudownie, bravo!" "Mistrzowska robota" "Kolejny piękny dokument" za podpis pod zdjęciami!!!!!!!!! Taka prawda! A ten post to kolejny powód dla wazeliniarzy, żeby skomentować moje "snobstwo" bo jak ja mogę krytykować taki autorytet!!! Jak mogę!!!

Jednak co by nie pokazała to wszyscy się zachwycają tym, że naprawde rzygać...

Slaf
    Guest

chrzanu , tu nie chodzi o zyski materialne tylko o czynniki psychologiczne . Niektorzy lubia kryc sie pod parasolem forumowych guru ,bo jest tam bezpiecznie. Nikt nie ma prawa ich skrytykowac i nabijaja posty w nadzieji ze podniasa swoja range na forum

To glebszy problem ,ale trzeba miec troche szersze spojzenie

Uprawnienia umieszczania postów