Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Jak to pająk szybko rośnie - fotki

kagetsu
    Guest

Re: Jak to pająk szybko rośnie - fotki

lolki jestecie dlatego ,ze sie podniecacie i bluzgacie koles, tylko ,ze za co? to forum i dobrze ,ze ktos zarzuci od czasu do czasu jakimis fotkami - mi sie podobalo .a wy odrazu jakies denn porownania , klotnie , itp. buehe. nara

Samael_
    Guest

Gdybys uwazniej sledzil forum to bys wiedzial :] Nie nazywaj mnie lolkiem,bo sie wlasnie osmieszasz - przeczytaj watek "Ach te sieci" i ten od poczatku !!! Dopiero zabieraj glos !!! Sam nie wiesz chyba o co chodzi,ale jestes kolejnym co obce sa dwa slowa - "konstruktywna krytyka" :]

MaCbo
    Guest

Normalnie przedszkole!
    X_v_X dziekujemy za prace jaka wlozyles w zrobienie tych zdjec.
    Mam jedna uwage: na poczatku zdjecia sa bardzo podobne. Powinny byc widoczne zmiany w porownaniu do poprzedniego zdjecia. Nastepnym razem zrobisz to lepiej.
    Mimo wszystko, dobra robota.
    I nie wdawaj sie w dyskusje z tymi dziecmi. Od razu widac, ze maja po 10 lat.
    Moderator powinien tu zadzialac i zbanowac jednego i drugiego.

Pozdrawiam.

X_v_X
    Guest

Samael_
    Guest

Popatrz w profil dizecko

kagetsu
    Guest

no nie moge , przeczytalem watek o avi caly juz przedtem i nadal nie rozumiem czego sie do faceta przyczepiliscie? co wam szkodza te fotki! jak macie jakis problem odnoscnie osoby pod nickiem X_v_X to walcie do niego na privata ,a nie zasmiecacie forum swoimi "fochami" i bulwersujecie sie.. to forum o pajakach i tyle. pozdro samael i animal. hehehe

Samael_
    Guest

Chyba trzeba Ci to narysowac :P

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=64311&t=64252

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=64367&t=64252

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=64367&t=64252

Przeczytaj jeszcze raz i odnies sie do tego tematu.Jesli dalej nie rozumiesz to wspolczuje.

Pzdrawiam

kagetsu
    Guest

eee , moze to ja ci to narysuje? co kogos obchodza te linki. ten watek zaczal sie od zdjec i tyle ,a jesli masz jakis zal do autora to wal na priva ,bo nie chce czytac twoich fochow godnych 10 latka. nara

Awikularia
    Guest

Jednak sie rozczarowalam tymi "super extra fotkami", X_v_X... Myslalam, ze jestes co najmniej zawodowym fotografem, czy co? Uwazam, ze nie masz prawa mnie krytykowac, a teraz jestesmy kwita. Twoje fotki to naprawde nic rewelacyjnego..... Po tonie twoich wypowiedzi sadzilam, ze beda naprawde super duper extra... Na drugi raz postaraj sie, aby tej bieli bylo mniej. Moze na ustawieniach recznych?

A teraz wazelina - ładny murinusik (tym razem to nie złośliwosc).

tw182
    Guest

fotki hmmm nie zachwycilem sie ale sa spoko.... tylko za duzo podobnych do siebie. reszcie jak sie nie podoba to niech nie komentuje bo to jest wkurzajace, zrobil jak umial!!!
    pozdro

Uprawnienia umieszczania postów