-
Re: Jak to pająk szybko rośnie - fotki
Żeby cokolwiek stwierdzić musiała bybyć jakaś skala porównawcza no i pewien odstęp czasowy. A tutaj na temat tego drugiego nic nie wspomnano i brak też tego pierwszego (np przedniot o znanych wymiarach obok: moneta, zapałka, itp)
Panta rei - Wisła też
Grand
-
Wam sie nie musi podobać dla was koniec tematu. Mi sie podoba i wystarczy.
-
X_v_X napisał(a):
> Wam sie nie musi podobać dla was koniec tematu. Mi sie podoba i
> wystarczy.
>
Hehe w dodatku snob i maksymalny egoista.Ktos tu mi wczoraj zarzucal wiejskie pochodzenie... ROTFL
-
Fajne fotki jak dla mnie P.Murinuski to fajne pajączki
-
fajnie że nie tylko mi sie to podoba. THX
-
Teraz to zes sie zblaznil... Jednak wazelinka polechtala ego...Nie najechalismy na PEtera ,ze wazelini JEDEN WIELKI ROTFL HIPOKRYTO !!!
-
ehehe co za lolki. foty sa ok , niby jak mialyby byc lepsze? chcielibyscie jakies efekty 3D czy cos? foty avi o siechach tez byly ok ,ale ani te ani tamte nie sa w niczym lepsze. eh
-
O kurde, X_v_X zmienił się z artruisty w egoiste. Najpierw pisze że fajnie że nie tylko jemu sie podobają i że zamieszcza je dla tych którzy żekomo nie widzieli nigdy wylinki, a później pisze że nie musi sie nam podobać ważne że jemu sie podoba - to jak ci sie tak podoba to sobie wydrukuj, powieś nad łóżkiem, i oglądaj sobie za każdym razem jak idziesz spać.
POZDRO X_v_X!!!
-
ten post nie ma wiekszego sensu i rzeczywiscie daje sie wyczuc ze XvX chcial zrobic cos takiego jak robert p tyle ze temat wymyslil sobie durny
chyba wam sie wszystkim nudzi
-
DO KAGETSU
Widzę że bardzo tępo oceniłeś sytuację kagetsu, jakbyś popatrzył kilku postów wcześniej to byś wiedziąl dlaczego po nim jeździmy i nie nazywałbyś mnie ani nikogo innego "lolkami". Może mam ci to rozrysować żebyś pojął.
Uprawnienia umieszczania postów