-
Ej bez obrazy niewiem czy komuś się to przyda...
.... a to forum to nie miejsce na coś takiego, jak chcesz to się pochwal w dziale zdjęcia. A pozatym jakby ktoś był ciekawy to w sieci jest tego tysiące jak nie setki tysięcy zdjęć przedstawiających linienie.
-
Re: Jak to pająk szybko rośnie - fotki
Chciał się wybić i zrobić coś na styl Awikularii i Roberta.P ale coś mu się nie udało.
-
-
Czy w tym dziale do umieszczania kilku fotek w temacie mają tylko Avi i Robert P. ???!!!!!!!!!!!!!
Jak ja zrobiłem to sie nie podoba, ale nie dziwi mnie to wcale, bo prawie sami wazeliniarze tu siedzą, którzy znanym terrarystom to by zrobili...
-
Już pięciu wazeliniarzy...
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A właśnie przed chwilą przeczytałem temat Awikularii o sieciach pająków, wydaje mi się sto razy ciekawszy niż twój.
Ty natomiast skomentowałeś go tak :
"...Temat jest ciekawy, ale fotki są conajmniej amatorskie i naprawdę nie ukazują nic specjalnego. Ale jak ktoś pisze że są "cudowne, wspaniałe" to ja się dołączam i uważam że to wazeliniarstwo, które naprawdę irytuje, a że zostało skomentowane..."
Moim zdaniem twoje zdjęcia to 100% amatorszczyzna w porównaniu do zdjęć awikularii, nie krytykój go.
-
To co ? Nie da rady zabłysnąć w waszym społeczno - komputerowym środowisku ?
Nie wiem czy były fotki Roberta czy Avi codziennie mnie tu nie ma, a swoimi komentarzami tylko potwierdzacie to co już jest jasne...
-
Nie wiem co inni o tym myślą ale wydaje mi się że jesteś żałasny.....
-
X_v_X napisał(a):
> Czy w tym dziale do umieszczania kilku fotek w temacie mają
> tylko Avi i Robert P. ???!!!!!!!!!!!!!
> Jak ja zrobiłem to sie nie podoba, ale nie dziwi mnie to wcale,
> bo prawie sami wazeliniarze tu siedzą, którzy znanym
> terrarystom to by zrobili...
Nikt nie jest tu w jakis szczegolny sposob traktowany - kazdy moze zamieszczac foty.Chodzi o Twoje podejscie do pewnych spraw.Zganiles wczoraj kilka osob w tym mnie,ze foty tracaja amatorszczyna itp..Twoje nie wybija sie ponad przecietnosc !!! Jesli chcesz krytykowac inny to na rowni z tym rob cos o niebo lepiej.Poki co to potrafisz robic tylko z mordy cholewe i obrazac innych uzytkownikow.Widze ,ze masz kompleksy na punkcie wazeliny...
-
Animal napisał(a):
> Nie wiem co inni o tym myślą ale wydaje mi się że jesteś
> żałasny.....
>
Zalosny i chyba zakompleksiny :]
Uprawnienia umieszczania postów