Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Jak to pająk szybko rośnie - fotki

Animal
    Guest

Ej bez obrazy niewiem czy komuś się to przyda...

.... a to forum to nie miejsce na coś takiego, jak chcesz to się pochwal w dziale zdjęcia. A pozatym jakby ktoś był ciekawy to w sieci jest tego tysiące jak nie setki tysięcy zdjęć przedstawiających linienie.

Amatorek
    Guest

Re: Jak to pająk szybko rośnie - fotki

Chciał się wybić i zrobić coś na styl Awikularii i Roberta.P ale coś mu się nie udało.

Samael_
    Guest

To zes chlopie blysnal Wczoraj ostro krytykowales czyjes zdjecia,a tu widac ,ze sie nie popisales Ostatnie zdjecie - biala plama i cos w ksztalcie pajaka koloru pomaranczowego Nie ma to jak hipokryzja.Poza tym nie proboj nasladowac innych,bo blado przy nich wychodzisz.Proces lininia byl niedawno na forum autorstwa bodajze Darka Raptora. Zdzblo w czymis oku zwada podczas gdy belaka we wlasnym nie zawadza .

X_v_X
    Guest

Czy w tym dziale do umieszczania kilku fotek w temacie mają tylko Avi i Robert P. ???!!!!!!!!!!!!!
    Jak ja zrobiłem to sie nie podoba, ale nie dziwi mnie to wcale, bo prawie sami wazeliniarze tu siedzą, którzy znanym terrarystom to by zrobili...

X_v_X
    Guest

Już pięciu wazeliniarzy...

Animal
    Guest

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A właśnie przed chwilą przeczytałem temat Awikularii o sieciach pająków, wydaje mi się sto razy ciekawszy niż twój.
    Ty natomiast skomentowałeś go tak :
    "...Temat jest ciekawy, ale fotki są conajmniej amatorskie i naprawdę nie ukazują nic specjalnego. Ale jak ktoś pisze że są "cudowne, wspaniałe" to ja się dołączam i uważam że to wazeliniarstwo, które naprawdę irytuje, a że zostało skomentowane..."
    Moim zdaniem twoje zdjęcia to 100% amatorszczyzna w porównaniu do zdjęć awikularii, nie krytykój go.

X_v_X
    Guest

To co ? Nie da rady zabłysnąć w waszym społeczno - komputerowym środowisku ?
    Nie wiem czy były fotki Roberta czy Avi codziennie mnie tu nie ma, a swoimi komentarzami tylko potwierdzacie to co już jest jasne...

Animal
    Guest

Nie wiem co inni o tym myślą ale wydaje mi się że jesteś żałasny.....

Samael_
    Guest

X_v_X napisał(a):

> Czy w tym dziale do umieszczania kilku fotek w temacie mają
    > tylko Avi i Robert P. ???!!!!!!!!!!!!!
    > Jak ja zrobiłem to sie nie podoba, ale nie dziwi mnie to wcale,
    > bo prawie sami wazeliniarze tu siedzą, którzy znanym
    > terrarystom to by zrobili...

Nikt nie jest tu w jakis szczegolny sposob traktowany - kazdy moze zamieszczac foty.Chodzi o Twoje podejscie do pewnych spraw.Zganiles wczoraj kilka osob w tym mnie,ze foty tracaja amatorszczyna itp..Twoje nie wybija sie ponad przecietnosc !!! Jesli chcesz krytykowac inny to na rowni z tym rob cos o niebo lepiej.Poki co to potrafisz robic tylko z mordy cholewe i obrazac innych uzytkownikow.Widze ,ze masz kompleksy na punkcie wazeliny...

Samael_
    Guest

Animal napisał(a):

> Nie wiem co inni o tym myślą ale wydaje mi się że jesteś
    > żałasny.....
    >

Zalosny i chyba zakompleksiny :]

Uprawnienia umieszczania postów