-
Re: dziwne czarne coś tylko nie wiem co to
awi przeciez pisał ze zdjecie po wylince:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=64573&t=64552
guz? i zostawiłby taki ślad na wylince?
-
Wcale nie napisal, ze pajak jest po linieniu. Chyba, ze jestem kompletnie slepa. Guz moze zostawic slady, jezeli jest na zewnatrz ciala pajaka. Blizny rowniez sa doskonale widoczne, jezeli pajak przezyl glebokie zranienie.
-
-
zdjecia wykonane po wylince
ta czarna plamka na wylince jest płaska
nie widac na odwłoku aby był jakis "napuchniety" w tym miejscu
a mogło by sie np tak stac ze na kilka dni przed wylinka peka mu ta wewnetrzna warstwa ktora teraz jest jego zewnetrzna i ma rane ktora zostawia slad na zewnetrznej warstwie ktora teraz jest juz pusta wylinka?? czy to sie kupy nie trzyma i jest niemozliwe??
-
no ja bym nie powiedział że jezeli pajak ma limfotok a nawet za godzine miałby wylinke to nie wie czy by rana tak dobrze zaschła. w sumie moze i mozliwe.
-
Pewnie to była jakaś rana bądź otarcie. Zdarza się...
-
A no, tak, dopiero teraz to zauwazylam. Jednak slepa jestem ). Moze to choroba, wlasnie jakis guz (ptaszniki tez choruja na nowotwory). Zaczal wylazic na wierzch. Nie ma tam wokol tego czegos zgrubienia?
-
z tego co ja widze to bym powiedział że na odwłoku to jest raczej dziura jak zgrubienie, a ptarząc na wylinke to albo zgrubienie niema i otoczka czarnej plamy tylko dziwnie wygląda, albo zgrubienie jest dosłownie 1mm.
-
moze była za mała wilgotnosc i do wilinki przykleił sie odwłok moze zdarł troche skóry :P
Uprawnienia umieszczania postów