-
Re: Zabieranie kokonu i inkubacja-tekst i fotki :)
hehe jak wlasnie obliczylem to kokon zostal zrobiony trochę ponad 5 tyg temu
samica go jeszcze nie otworzyla .czy mam go otworzyc??
-
kiedy wkońcu ja mam otworzyc kokon po 4-5 tyg czy tak jak jest napisane w opisie gatunków po 60-70 dniach
-
jak otworzysz za wczesnie to wsyzstko moze szlag trafic ,poczekaj az bedzie widac ze cos sie tam dzieje w nim
-
-
-
to nie wazelina .Napisal tylko ze ciekawe zdjecia a nie " kolejny wspanialy post awikulari"
awikularia dalabys sobie juz na wstrzymanie,komus sie nie spodobal twoj temat i teraz bedziesz po nim jeździc przy kazdej jego wypowiedzi?
Śledze te wasze klutnie na forum i troche sie orientuję
-
Hm, sami nowi uzytkownicy i od razu obroncy.
Ja przyjmuje krytyke, ale normalna krytyke, a nie slowa w stylu "podlizanie pupuni". I niech mnie krytykuje ktos, kto naprawde ma cos do pokazania i powiedzienia, a nie krytykowanie, bo sie tak komus podoba, ale argumantow ma zero. To, ze ktos pisze "wspanialy post awikularii" - coz, ja nie mam na to wplywu. Nie zakladam tez sobie kilku profili, aby sama siebie chwalic.
-
On po prostu napisał ,że mu sie nie podobaja twqoje fotki, mial do tego prawo , czy trzeba cos wiecej?
Moze i nie masz wplywu na to co piszą ,ale wytrwale twierdzisz ze to nie ejst włażenie w dupe .
P.S nie jestem nowy w tej sferze, po prostu niedawno zalozylem sobie konto .
Ciekawe czemu od razu sprawdzasz profil , moze mialas nadzieje ze mam 12 lat
Ojj nudne te konwersacje sie robią , ludzka zawisc nie zna granic
-
Zobacz. Ty masz 3.500 fotek ja 40. Z 40 wybrałem 8 i są lepsze od 10 które wybrałaś Ty.
Moim zdaniem oczywiście.
-
Jeśli chodzi o te inkubatory ktore stosuje robert i teraz klosu to mają jedną zasadniczą wadę , plaska pokrywka stwarza mozliwosc skraplania sie wody ktora moze kapac z niej prosto na kokon co jest niewskazane
Uprawnienia umieszczania postów