Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Ach, te sieci...

YaKiLLaK
    Guest

Re: Ach, te sieci...

Pioprek, qrde nie chce się denerwować daj spokuj. Napisałem przecież: "To jest moje subiektywne zdanie" nie pojmujesz tego?? co miałeś z polskiego?? chłopie daj spokuj Ty i cała reszta. robert.p już to napisał... po co go xerować?? Dla mało kumatych: To, że ja tak myśle nie oznacza tego, że tak jest!!! po prostu to jest forum a ja napisałem co myśle i nie wmawiam Tobie, że się podlizujesz!!!! Pojmijcie to wreszcie i nie podnoście ciśnienia :P:P
    Pozdro dla Avi która wpadła na fajny temat (Ale się podlizuje )

robert.p.
    Guest

No wiec jednak masz co od siebie pokazac.Fotki fajne i spoko.Bez nerw,nie chodzi o to zeby sie sobie podlizywac.To forum terrarystyczne i poprostu chodzi o wymiane doswiadczen.Tu nie chodzi o to kto jest lepszy tylko o to zeby cos sie działo a nie tak jak np na owadach-2 posty na tydzien.Kazdy ma cos do pokazania innym.A napisanie ze fotki są ok to nie wazelina.Terrarysci w Polsce tez mają co pokazac-nie trzeba po zagranicznych stronkach szukac
    Pozdrawiam Robert

X_v_X
    Guest

Temat jest ciekawy, ale fotki są conajmniej amatorskie i naprawdę nie ukazują nic specjalnego. Ale jak ktoś pisze że są "cudowne, wspaniałe" to ja się dołączam i uważam że to wazeliniarstwo, które naprawdę irytuje, a że zostało skomentowane...

Samael_
    Guest

X_v_X napisał(a):

> Temat jest ciekawy, ale fotki są conajmniej amatorskie i
    > naprawdę nie ukazują nic specjalnego. Ale jak ktoś pisze że są
    > "cudowne, wspaniałe" to ja się dołączam i uważam że to
    > wazeliniarstwo, które naprawdę irytuje, a że zostało
    > skomentowane...
    >

Przepraszamy panie XvX juz biegniemy do sklepu kupic profesjonalne aparaty za 10000 zl i na szybki kurs fotografii.Potem podeslemy panu fotki do weryfikacji i bedzie zasczytem jesli pan pozwoli nam je umiescic tu na TCP... ROTFL

Wiesz co chlopie zaczynasz mnie irytowac !!! Zachowujesz sie jak rozkapryszony gowniarz co nie dostal cukierka - nie podoba sie ,nie ogladaj !!!Jesli komus sie foty podobaja to ma prawo to napisac !!! Nie trzeba znac nut czy gam zeby sluchac muzyki ,tak samo nie trzeba byc fotografem zawodowym ,zeby oceniac badz zamieszczac foty !!! Poza tym to jest forum o pajakach ,a nie o fotografi - idz tam wyglaszac swoje "madrosci" !!! Jak Robert p zrobil zdjecia opisujace rozpoznawanie plec to sie znalezli tacy co napisali ,ze nie nie umieja z nich korzystac. Jak teraz ktos zmaiescil kilka fotek to sie znalezli "eksperci" od fotografii. Zawsze sie znajda jacys malkontenci potraficy krecic nosem i krytykowac...

X_v_X
    Guest

Nie potrzeba aparatu za 10.000 żeby zrobić ładne zdjęcia, do tego napewno przedstawiające ciekawsze konstrukcje...

Wazelina, wazelina

Samael_
    Guest

Wiesz to byla ironia,ale chyba miales problem z zatrybka :]. To pokaz swoje ciekawe konstrukcje,bo poki co to tylko mielesz ozorem.Nie twierdze,ze moja fota jest super itp. - chcialem sie podzielic nimi z innymi uzytkownikami,to samo inni ,ale znow masz problem z zatrybka :].Nie pisz komus ,ze do szkoly specjalnej chodzil ,skoro chyba sam masz problemy z mysleniem :]

zgrzewa
    Guest

był ziu był a raczej jest - pod torfem Natomiast co do wysokości terra - próbowałem z większym (wyższym) zrobił to samo.

X_v_X
    Guest

Ja problemów z myśleniem nie mam. Co to jest zatrybka? Bo ja mielę ozorem a ty wieśniacką gwarą i dlatego nie możemy sie dogadać...

ziu
    Guest

Awikularia zrobila kawal dobrej roboty a wy sie wykluacacie o pierdoly!!!!! Nie wiem czemu komus przeszkadzaja te mile odpowiedzi ?!?!? Wy nie macie sie naprawde juz do czego przyczepic na tym forum!!! Jak nie nabijanie postow, to wazelina, zli moderatorzy? Mysle ze musi tu wrocic dawna selekcja postow i wiekszy rygor to moze sie troche uspokoicie bo po tym naszym ustepstwie, rozbestwiliscie sie jeszcze bardziej.

Za zaklucanie atmosfery na forum ostrzezenie dostaje
    X_v_X
    YaKiLLaK

Uprawnienia umieszczania postów