Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 49

Wątek: Ach, te sieci...

Awikularia
    Guest

Re: Ach, te sieci...

YaKiLLaK, na mnie wazelina nie dziala tak od 10 lat . Ale i tak nie uwazam tego za podlizywanie sie. Popatrz, jak ktos wrzuci interesujacy temat, to jest duzo takich postow. Pod niektorymi nawet ja sie podobnie wypowiadam. Czy to oznacza, ze jestem lizus i wazeliniara?

YaKiLLaK
    Guest

Te wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu tylko mają na celu
    1. Podlizanie pupuni
    2. Nabicie postów
    To jest moje subiektywne zdanie

Awikularia
    Guest

Podonie, jak twoje - akurat w tym temacie :> A "podlizanie pupuni" w moim przypadku naprawde nikomu nic nie da.... :>:>:>

robert.p.
    Guest

Awi ,fajne fotki.Panie YaKiLLaK uwielbiamy sie wszyscy na tym forum-i oczywiscie nawzajem sie sobie podlizujemy.Bo na nic wiecej nas nie stac.Pomysl troche-jak sie konmus podoba to co ma napisac-ze szajs?Zamiast krytykowac wrzuc cos nowego i odkrywczego na forum.Moze i tobie ktos sie podliże?Jakos zbyt wielu chetnych do pisania nie widac.Krytyka jest najprostsza.
    Pozdrawiam Robert

zgrzewa
    Guest

Psalmopeus camridgei w terrarium 20x25x25 Nie widziałem go na zewnątrz 3 miesiące. Zaklasyfikowanie go do nadrzewnych jest wg mnie mocno na wyrost
    Najczesciej widać go w dziurze w lewym dolnym narożniku terrarium . Oczywiście non stop wyrzuca i zapycha torfem wentylację ( nie lubi przeciągu? :P)

YaKiLLaK - zamiast rozszyfrowywać kolejne zagadki forumowej codzienności moze wkleisz coś ciekawego?

ziu
    Guest

zgrzewa jak nie na miejscu to ze Ty masz terrarium wysokosci 25 cm nie oznacza ze ten pajak zawsze robi takie kryjowki w naturze tam ma duzo wieksza przestrzen i moglby zrobic sobie gniazdo np w jakiejs dziupli albo miedzy galeziami ;]
    Naprawde dajac mu 25 cm wysokosci nie dales mu pola do popisu i sobie zrobil taka piramide. Urzadziles to terra nawet jak dla naziemnych, gdzie tam jest jakis konar imitujacy galaz drzewa?

Pozdrawiam ;]

YaKiLLaK
    Guest

Nie mów że fotki pajęczyn to coś nowego i odkrywczego Osobiscie mi się podoba poniewaz tego prawdopodobnie jeszcze nie bylo, ale nie bede wazelinować "no naprawde wspaniałe kolejny post pani Avicurli który przyciąga uwagę :]" nie mow ze to nie wazelina wedlug mnie troszke zajezdza mi tą substancją Ja już powiedzałem swoje i nie będe się więcej tutaj wypowiadał bo nic nie rozumecie.... Napisałem przecież, że to moje subiektywne zdanie... , nie koniecznie zgadzające się z faktami, ja tego nie wiem... To po prostu moje odczucie... zamiast najeżdżać na mnie moglibyście napisać np. Nie Michał mylisz się oni tylko chcieli powiedziec ze im się to podoba.... . Ale niestety zadziałał system... Ktoś znany na tym forum powiedział coś i wszyscy to powtarzają. To jest bez sensu. Ludzie ja tylko powiedziałem co myśle nie musicie wyskakiwać żebym pisał sam jakieś tematy jak bede miał o czym to napisze

P.S spoko zrobie jakieś fotki i wkleje..... :P

YaKiLLaK
    Guest

Sieć P. murrinus'ki L8

YaKiLLaK
    Guest

Kryjówka Heteroscodra maculata L7

YaKiLLaK
    Guest