Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Lasiodora ktor wylinka kiedy rozmnazac

Mieszany widok

Smallpox
    Guest

Lasiodora ktor wylinka kiedy rozmnazac

Witam wszystkich.Chcialem dowiedizec sie po ktorej wylince samica Lasiodory Parachybany jest zdolna do rozmnazania?Moja zbliza sie chyba do L11(nie wiem dokladnie bo kupilem od hodowcy ktory nie liczyl dokladnie wylinekPajaczek niby byl po 7-8 wylince, u mnie przeszedl jedna czyli teoretycznie jest po 9, ale mam lasiodre od malego(niby byl po 3 ale wydaje mi sie ze po 1)i teraz na moje oko jest po 7 wylince i jest duzo mniejszy do tego ktorego od hodowcy kupilem. Teraz moja samiczka ma ok 7cm ciala(moze troszke wiecej) z odnozami bedize ze 12cm??JAk myslicie ktora to wylinka??I kiedy bedize zdolna do rozpłodu?Pozdrawiam terrarystow

rastafaq
    Guest

Re: Lasiodora ktor wylinka kiedy rozmnazac

Za dwie wylinki mozesz dopiero coś próbowac, pająk ma być dojrzały, a widze , że każdy już próbuje dopuszczać podrostki.
    Lasiodora po 7 czy tam 8 wylince dopiero ma spore przyrosty, stąd ta różnica w wielkościach, a może być między nimi tylko 2 wylinki różnicy.

robert.p.
    Guest

Za młoda.Musi miec ze 3 lata,nawet i 3,5 tez moze byc dopiero dobrze.A rozpietosc odnózy powinna osiągnąc z 18-20 cm.Dopiero wtedy dopuszczanie ma sens

PLU
    Guest

Dobrze wiedzieć bo też czekam z moją lasidorką ale przed nią długo czasu .... bo jest po 5 wylinie :P:P

Uprawnienia umieszczania postów