-
Re: UWAGA TERRARYŚCI! - BARDZO WAŻNE!
Nie no najlepiej to chyba podać swojego nicka i rozmiar buta. LUDZIE MYŚLCIE DO... (ech). Czy gdyby petycja była kierowana do was wystarczyło by wam że ją podpisał popularny ostatnio Bogdan z osiedlowego klubu Spartakus? Nie? Ciekawe czemu. Samael_ to jest serwis który ma umożliwić składanie petycji i jedynym ich kontaktem z tobą jest mail. Jak go nie podasz to żeby jajo znieśli to sie z tobą nie dadzą rady skontaktować tak więc skąd będą cię mięli w bazie danych?. Ja podałem prawdziwy mail, imię i nazwisko i jakoś spamu nie ma.
LUDZISKA PODPISUJCIE SIĘ DLA DOBRA SPRAWY!!! (podając imię, nazwisko i poprawnego maila)
-
Mam nadzieje ze przyniesie to oczekiwany przez wszystkich terrarystow efekt (wpisalem sie)
-
Popisuje sie pod tym rekami i nogami....
-
Maniak napisał(a):
> Nie no najlepiej to chyba podać swojego nicka i rozmiar buta.
> LUDZIE MYŚLCIE DO... (ech). Czy gdyby petycja była kierowana do
> was wystarczyło by wam że ją podpisał popularny ostatnio Bogdan
> z osiedlowego klubu Spartakus? Nie? Ciekawe czemu. Samael_ to
> jest serwis który ma umożliwić składanie petycji i jedynym ich
> kontaktem z tobą jest mail. Jak go nie podasz to żeby jajo
> znieśli to sie z tobą nie dadzą rady skontaktować tak więc skąd
> będą cię mięli w bazie danych?. Ja podałem prawdziwy mail, imię
> i nazwisko i jakoś spamu nie ma.
Chlopie stuknij sie w lepetyne ,a nie takie bzdury piszesz !!! Jka moglem nie podac swojego maila ??!!! To jest jeden z wymogow zlozenia podpisu !!!! Dalem imiennego maila jak bys chcial wiedziec !!! Zaznaczylem tylko opcje,zeby nie pokazywac go innym.Wybacz ,ale nie jestem debilem zeby nie wiedziec jak sie pod takimi rzeczami podpisywac,a maila na pewno maja,bo niby jak wysylali linka do potwierdzenia ??!! daje sobie reke uciac,ze na pewno gdzie w ich bazie da sie go znalezc.Wysylajac maial z glupiego Outlooka,adres jest podany zarowno jeden jak i drugi w wlasciwosciach maila i nie wierze,ze tego typu formularzach nie zostaje zaden "slad" Na drugi raz proponuje sie zastanowic gleboko zanim sie kogos oskarzy :]
-
Oddam naa popieram czy tak uchronie te "ptaszniki" nie chce mi sie czytac
-
demo krotos!
podspisywac sie ludziska!
-
podpisane, tylko szkoda że wiecej głosów nie zaakcetowanych. Dlatego nie zapominajcie klikać na link, który dostajecie na email.
-
nie wiem czy padlo pytanie...dlaczego petycja nie mowi nic o dusicielach i wezach jadowitych ??
Uprawnienia umieszczania postów