Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Papierosy??

Zibi
    Guest

Re: Papierosy??

Hmm, ciezko stwierdzic, ale IMO kazdemu zywemu stworzeniu papierosy szkodza (skoro zawieraja silne trucizny)...

daf
    Guest

Palenie jest złe...ale palenie fajki drewnianej jest super!!!

daf
    Guest

Palenie jest złe...ale palenie drewnianych fajek jest super!!!

Zibi
    Guest

Szkoda fajki, lepiej palic w niej tyton =;-)

garo
    Guest

niestety tego nie wiem bo nie pale i nigdy nie palilem i na moje szczescie nikt u mnie w domu nie pali, ale podejzewam ze w jakims tam stopniu na pewno moze to zaszkodzic.

Bo jak szkodzi ludzia to dlaczego ma nie szkodzic innym zwierzaka i pajaka rowniez.

garo

rastafaq
    Guest

Moj znajomy hodowca pali normalnie w pomieszczeniu pajakowym(jest to specjalne pomieszczenie tylko dal nich) i nic sie z nimi nie dzieje, a pali "mocarze", jego syn zaś biega po domu (także w pomieszczeniu pajakowym) z dziwnie pachnacymi , a nawet smierdzacymi kadzidełkami, których to woń roznosi się silno w całym domu, a najbardziej w pomieszczeniu pajakowym i tez to w żaden sposób nie wpływa na ich zdrowie, a przynajmniej narazie, nie wiam jak to bedzie za pare lat, ale nawet jak coś padnie to kto wie przez co.

Maniak
    Guest

Jeszcze nie słyszałem żeby dym papierosowy komuś nie szkodził. Raczej działań leczniczych to on nie ma... :/

jw73
    Guest

Nikotyna to naturalny środek owadobójczy !

grand
    Guest

Czyli przestroga dla wszystkich nie kupować pająków od Ramsteina. Podtrute nikotyną, a że to jest trucizna to bardzo łatwo sie przekonać. Namówcie małolata na to żeby na pierwszy raz wypalił ciurliem trzy papierosy. Cięzkie zatrucie nikotyną.

Uprawnienia umieszczania postów