-
Re: Papierosy??
Hmm, ciezko stwierdzic, ale IMO kazdemu zywemu stworzeniu papierosy szkodza (skoro zawieraja silne trucizny)...
-
Palenie jest złe...ale palenie fajki drewnianej jest super!!!
-
Palenie jest złe...ale palenie drewnianych fajek jest super!!!
-
Szkoda fajki, lepiej palic w niej tyton =;-)
-
niestety tego nie wiem bo nie pale i nigdy nie palilem i na moje szczescie nikt u mnie w domu nie pali, ale podejzewam ze w jakims tam stopniu na pewno moze to zaszkodzic.
Bo jak szkodzi ludzia to dlaczego ma nie szkodzic innym zwierzaka i pajaka rowniez.
garo
-
Moj znajomy hodowca pali normalnie w pomieszczeniu pajakowym(jest to specjalne pomieszczenie tylko dal nich) i nic sie z nimi nie dzieje, a pali "mocarze", jego syn zaś biega po domu (także w pomieszczeniu pajakowym) z dziwnie pachnacymi , a nawet smierdzacymi kadzidełkami, których to woń roznosi się silno w całym domu, a najbardziej w pomieszczeniu pajakowym i tez to w żaden sposób nie wpływa na ich zdrowie, a przynajmniej narazie, nie wiam jak to bedzie za pare lat, ale nawet jak coś padnie to kto wie przez co.
-
Jeszcze nie słyszałem żeby dym papierosowy komuś nie szkodził. Raczej działań leczniczych to on nie ma... :/
-
Nikotyna to naturalny środek owadobójczy !
-
Czyli przestroga dla wszystkich nie kupować pająków od Ramsteina. Podtrute nikotyną, a że to jest trucizna to bardzo łatwo sie przekonać. Namówcie małolata na to żeby na pierwszy raz wypalił ciurliem trzy papierosy. Cięzkie zatrucie nikotyną.
Uprawnienia umieszczania postów