Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: NIe może go złapać, albo nie chce...

kowal
    Guest

NIe może go złapać, albo nie chce...

mój Skorp nie umie albo nie chce złapać mącznika daje mu pod szczypce a jak mącznik go dotknie to on się odsówa zamiast go wszamac...Pomocy co robic...????prosze o odpowiedzi PILNE z góry dzieki. Nie wiem co mam z tym fantem zrobić nie je już od dłuższego czasu...

kowal
    Guest

Re: NIe może go złapać, albo nie chce...

Przypominam, że chodzi o skorpiona Cesarskiego.

morda
    Guest

Z tego co zauważyłem to moje skorpiony nigdy nie chciały przy mnie jeść. Zawsze uciekały. Jak je zamykałem to po kilkunastu minutach skorp już jadł robala.

Foxtrott
    Guest

dokładnie, połóż mu jakiegoś mącznika albo świerszcza i zostaw na noc w spokoju, a rano powinno już nie być karmy.

daf
    Guest

Ostatnio ogladałem polowanie mojego longimanusa za świerszczem. Jak tylko świerszcz zrobił jeden krok skorp odrazu tam leciał i tak w kółko za nim latał aż wkońcu go dorwal.

garo
    Guest

To prawda jezeli chodzi o skorpiony to raczej zadko sie zdarza ze jak sie wrzuci jakis pokarm czy to maczniak, czy swierszcz czy cos innego atakuje odrazu jak ma to w przypadku pajkow.
    Moje ptaszniki odrazu atakuja jak cos sie im wrzuci a skorpion faktycznie dopiero po jakims czasie widze ze ja, albo po nocy wstaje i widze ze jest zjedzone dopiero.

Ciezko jest tak uchwicic i zobaczyc jak on je.

garo

kowal
    Guest

Dzięki goście za odpowiedzi...Spoko..Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów