Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: do osób które śmieszył pomysł sexowania od L1 :]

SebastianE
    Guest

Re: do osób które śmieszył pomysł sexowania od L1 :]

No ale w większości aparatów jest odwrotnie Ja nawet ze zdjęcia zrobionego z odległości ~1-2 cm nie byłem w stanie nic zobaczyć w wylince blondi L1 z tego powodu, iż wylinka była tak cienka, że aż przeźroczysta

vendetta
    Guest

7 399,00 zł WOW!!! to zawierzyny za połowe tej sumy nawet nie mam!!

Atrax Robustus
    Guest

Nie nadaje sie :>
    Bede dalej bstawal przy swoim. No dobra.. na upartego, to tam widac bylo faldke, ale to byl marniutenki widok.
    Mimo tego, ze kombinowalem ze wszystkimi mozliwymi filtrami i kombinacjami swiatel, to obraz w binokularze (nie lubie bonokularnej, a naprawde dobrym mikroskopie) byl o wiele lepszy i wyrazniejszy i dalo sie dosc wyraznie faldkke zauwazyc (ale nie b ylem wtedy tak bardo pewien plci)

morda
    Guest

Co do takiego sexowania 1 wylinki to trzeba mieć naprawdę wielkie doświadczenie. Binokular owszem ale trzeba naprawdę wiedzieć co i jak.... i może człowiek coś zobaczy.

Atrax Robustus
    Guest

Dokladnie.
    Sexowanie na poziomie pierwszej wyl. jest mozliwe, ale "mozliwe" to dla mnie troche zbyt malo, aby sie w to bawic :>
    Tym bardziej, ze nie mam dostepu do bonokularu.
    Nie wystarczy po prostu popatrzec na wylinke, tylko gapiac sie w binokla, trzeba nia tak manipulowac, aby odpowiednie miejsce w tej wylince pokazalo sie. I latwo przy tym uszkodzic wylinke.
    Taki dobry binokular jest u rodzicow w pracy i sprawdzalem tam plec kedziorow po 1 wyl i z tego, co tam widzialem, to jeden z nich jest samica, ale z wielkim powazaniem dla calej dyskusji - za cholere nie jestem pewien, ze to co widzialem, bylo tym, co mialem na celu zobaczyc :>

morda
    Guest

Ja czasem się rozwali 7-8 wylinkę a co tu mówić o nie rozwaleniu pierwszej

Uprawnienia umieszczania postów