-
Re: do osób które śmieszył pomysł sexowania od L1 :]
Nigdy nie twierdzilem, ze nie mozna sexowac po L1 To je jak najbardziej mozliwe, ale trzeba miec cholernie dobry binokular (bo mikroskop swietlny o swietle przechodzacym sie do tego nie nadaje) i duzo wprawy.
-
dee jay tylko nie wiem komu sie oplaca kupowac taki szpej po to zeby szybciej wysexowac pajaka:P
-
Baku napisał(a):
> .. coprawda post sie dopiero
> rozwija ale juz jest jedna fotka która udowadnia moją teze
A jak brzmi Twoja teza... ?
-
Nazar oczywiscie dałem tylko taki przykład ale jak juz ktoś kupuje aparat to można sprzedac samochód i kupic jakiegoś dynaxa
-
-
oczywiście :P:P !!! ale sie da .. i o to mi chodzi ,, zresztą pisałem w tamtym poście ( co za tą idee zostałem zbrukany :P:P ) ze moze nie L1 ale L2 L3 juz napewno :]
-
racja ,, ale jak pamientasz ja w tamtym poście oferowałem " zbiorową" wysyłke do specjalistów ze świata którzy oferują darmową pomoc w takich sprawach ,,
przy kendziorku nie ma moze sensu ale jak asz zadki gatunek to dobrze wiedzieć wcześnie jaką ma płeć :] zresztą to juz zalezy od cżłowieka :P ja nie namawiałem :]
-
to jest pająk o dł ciała 075 cala czyli jakieć 1,8 cm ??:] ale to nie oto chodzi ,, jak poczekasz to będziesz miał inne zdjęcia a jak nie to poszukaj sobie .. ja poprostu dałem przykład ..
-
nadaje sie :] ,, zawsze mozesz dać odp filtr albo zmienić natęzenie , spermateka ma nizszą przepuszczalność św i będzie ciemniejsza ,,
-
ze pająki da sie sexowac on maluczkiego :P:P
Uprawnienia umieszczania postów