-
B. Vagans Samica [Dziwna] !!
Witam właśnie jest taki problem że mam B. Vagansową kupiłem ją ostanio i dziwnie sie porusza ma takie pozginane nogi i jest taka anemiczna ma moim zdaniem za dużoa wilgotność przełożyliśmy ją mo innego terra gdzie jest optymalnie mam nadzieje że będzie dobrze lub czy istnieje taka możliwość że to oznacza że niebawem zrobi wyline ??
Za odpowiedzi Dzięki
Pozdro PLU
-
Re: B. Vagans Samica [Dziwna] !!
jezeli ma 'krzywe' odnóża to wszystko się zregeneruje po wylince. a to ze ma je krzywe to niczego nie oznacza.
Moja samica vagansa dzisiał umarła (((((((( cała rodzina to przezywa (((( a chciałem ja rozmnożyć. Była L9/10
-
Może jest świeżo po wylince?
-
morda - jeżli mówiłeś do PLU to jak moze być przed wylinką skoro on mówi że ona moze się zblizac do wylinki, gdyby ją niedawno miała to by chyba o tym wiedział.
a jezeli do mnie to było to napewno nie jest to wylinka, ale fajnie by było...
-
tylko mnie nie strasz bo bardzo mi zależy na tym pająku musi być dobrze przynajmnirj mam taką nadzieje :|:|:|:|:|
-
PLU w jaki sposob one sa krzywe ??? Pajak "chowa" je pod siebie ??? Jesli tak to proponuje wsadzic go do miseczki z woda ,bo to prawdopodobnie przesuszenie.
-
maly nie denerwuj sie ona bedzie przed wylinka a wilgotnosc byla dobra tylko maly szczegul wez ja bardziej naswietlaj zeby miala cieplo a nie terra jest na samym kablu grzewczym jak by nie bylo duzy ma prawie co chwile okno otwarte
pod zarowke ja odrazu to byc rozkaz :P
-
Ale w tym problem że ona miała mokro moge powiedzieć że bardzo miała wysoką wilgotność a krzywe nogi to tak jak się ją szturcha kijkiem to tak jak uparte dziecko tylko że ona jeszcze na dodatek wykrzywia nogi tak jakby miała galarete zamiast mięśni
Pozdro PLU
-
hahahah bardzo śmieszne :P
-
maly wezcie dajcie jej zarowke co wam szkodzi jak bedzie lepiej to dobrze bo raczej jej nie zaszkodzi.Nie martw sie dzis wiecorem najpuzniej jutro moj vagans zrobi wylinke a koleje 2 sie szykuja daje imi najwiecej tydzien :P
ps.wejdz na gg
Uprawnienia umieszczania postów