Sporo sie ostatnio o tym pisze i zdania na temat takich postow dwojakie.Rozumiem i modów ze kasują i mniej doswiadczonych ze chcą sie upewnic.Zeby było mniej tego typu tematów mam proste rozwiązanie:jak ktos ma wątpliwosci niech pisze meila z załącznikiem do mnie.Jesli dam rade to pomoge,nie widze zadnego problemu.Prosze tylko o dobrej jakosci fotki bo z byle czego to tylko zgadywanie.Na odpowiedz przyjdzie czasem ze 2-3 dni poczekac bo nie zawsze mam czas siedziec przy kompie,ale obiecuje ze fotki przeglądne i swoją opinie przesle.Mysle ze to dobre rozwiązanie-forum bedzie bardziej przejrzyste,a wy zyskacie moją opinie na temat waszego ptasznika-choc uprzedzam ze na 100% ze zdjecia nie zawsze da sie rozpoznac wiec opinia bedzie tylko czyms w rodzaju sugestii a nie dogmatu i powoływanie sie na mnie w razie jakiegos handlu,wymiany itp uwazam za niedopuszczalne.To bedzie tylko moja prywatna opinia do Waszej wiadomosci.Piszcie na mojego meila : robi18898@interia.pl bo z tpc meile w ogole jakos do mnie nie dochodzą
Pozdrawiam Robert